Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

Är det möjligt att få rutavdrag?

Kommer det vara möjligt att få rutavdrag på anslutningen jag kommer få under hösten ?

Kommentarer

 • Beroende på hur grävningen på din tomt kan utföras (alternativ handgrävning eller grävmaskin) kan hela eller delar av din grävkostnad vara berättigad till ROT-avdrag. Mer information vad som gäller får du av vår entreprenör vid ”Hemma hos-mötet”. Dock är inte själva anslutningskostnaden berättigad till ROT eller RUT-avdrag.

  Med vänlig hälsning

  Laura Kundservice
 • Det va ju märkligt !!!

  Skatteverket så nått annat, den del som rörde inkoppling av modem, router, mediabox etc... som specifikt behövs för att kunna använda fiberanslutning skulle vara berättigande till RUT alt Rot avdrag

 • Hej!

  Jag har kollat med en kollega som är projektchef och fick svar att anslutningen i sig inte är berättigad till ROT/RUT-avdrag då den avser arbete på vår utrustning.

  Med vänlig hälsning

  Laura Kundservice
 • Hej varför fick jag inte ROT avdrag på handgrävning på tomten? //Villavalla

 • Hej Hans!

  Det är den entreprenören som utförde grävningen hos dig som ska sända in ansökan angående ROT till Skatteverket. Har du själv som privatperson utfört arbetet så berättigar det inte till avdrag. Läs gärna mera på www.skatteverket.se

  Med vänlig hälsning

  Laura Kundservice
 • OK varför har inte (Utsikts) entreprenör sökt ROT avdrag för grävning på tomten?

 • Hej!

  För att få svar på den frågan kontaktar du entreprenören eftersom det är de som utfört arbetet hos dig samt även fakturerat dig. Om du är osäker på vilken entreprenör det gäller är du välkommen att återkomma med din adress så kan vi kolla upp det.

  Med vänlig hälsning

  Eva Kundservice

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.