Till senaste kommentaren

Hur fungerar omläggning till Utsikts öppna nät?

Hej! Fått ett brev hem igår från er försäljningsavd. där det står så här: "Nu är det dags för omläggning av BoreNets bredbandsnät till Utsikt Bredbands öppna nät. Det innebär att du, från dagen när vi utför omläggningen kan beställa tjänster från alla våra tjänsteleverantörer som finns i vårt (Utsikt Bredband) nät. Beställer du inte en ny tjänst kommer du att behålla BoreNet som leverantör eftersom de fortsatt kommer att erbjuda sina tjänster i nätet".

Har idag ringt och pratat med BoreNet som säger att vi har ett kontrakt på 2 år fr.o.m. installationsdatumet som är ngn gång hösten 2017.

Vad är det som gäller egentligen? 

Kommentarer

 • Hej Dennis,

  Tack för din fråga.
  Vi förstår att det kan verka lite rörigt i och med denna omläggning.
  Jag ska försöka bena ut det till dig.

  Om du inte byter från Borenet som bredbandsleverantör på dessa 2 år så är det ingen skillnad, då är det dem du har fortsatt kontakt med gällande fibern.

  Om du däremot skulle välja en annan tjänsteleverantör än Borenet så är det istället Utsikt du vänder dig till för fiberkabeln.
  Men det är fortfarande tjänsteleverantören som du egentligen har större delen av din kontakt med, t ex för felanmälan eller byte av tjänster o s v.

  Med vänlig hälsning,
  Laura Kundservice

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.