Till senaste kommentaren
Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

Kan inte logga in, hur får jag mina inloggningsuppgifter?

Har flyttat inom studentbostäder och ska nu koppla in min router. Har dock inget minne av mitt användarid så jag kommer inte in

Kommentarer

 • Hej!

  För att kunna hjälpa dig vidare behöver vi veta ditt personnummer och vilken adress du ska flytta till. Eftersom detta är ett publikt forum ber vi dig att maila dina uppgifter till student@utsikt.se så ska vi hjälpa dig.

  Det går också bra att ringa till oss på telefon: 013-208320

  Med vänlig hälsning

  Laura Kundservice
 • Hej, jag flyttar inom Colonia, dvs byter lägenhet. Hur gör jag för att flytta mitt abbonemang/avtal? Är det hos er eller hos Bahnhof?
 • Hej!

  Det absolut lättaste är att ringa in till oss på 013-208320 så fixar vi det åt dig. Du kan även mejla dina uppgifter och adress till oss via student@utsikt.se, så fixar vi det den vägen.

  Med vänliga hälsning

  Laura Kundservice
 • Hej!

  Förstår det som att man måste ansluta datorn till bredbandsuttaget för att komma igång och skapa ett konto/abonnemang. Men har inget uttag på min dator så jag kan koppla den direkt till uttaget. Hur ska jag göra?
 • Hej,

  Det du annars kan göra som boende via studentbostäder för att beställa de tjänster du vill ha, är att kontakta oss per telefon på nummer 0771-504050.
  Där kan en handläggare hjälpa dig att aktivera din bredbandstjänst.

  Med Vänlig Hälsning,

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.