Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

Behövs den vita dosan?

Hej!
Jag har en Netgear R6220 som jag fick först på posten sen några dagar efter så fick jag en liten vit box Inteno XG6846. Behöver jag verkligen den vita boxen och vad har den för funktion? Jag kör wifi samt 2 kablar från den svarta routern just nu och det verkar funka som det ska tycker jag.
Mvh Steve

Kommentarer

 • Hej Steve!

  Trevligt att du hör av dig till oss!

  Den vita boxen du nämner är en fiberfördelare som går ut från oss när man har beställt mer än en tjänst, ex både internet och TV. Då behöver man denna dosa för att kunna använda bägge tjänsterna. Jag uppfattar det som du endast beställt internet och misstänker då att det kan vara Telia du har som leverantör. De har även en telefonitjänst som ingår i flera av deras internetabonnemang och därför sänds denna dosa ut. Dosan ska vara inkopplad mellan uttaget i väggen och dina tjänster (router, telefon osv.)

  Har du ytterligare frågor eller vill att vi ser över ditt ärende mer i detalj så är du välkommen att ringa till oss på 0771-50 40 50 eller maila till kundservice@utsikt.se med dina kunduppgifter så ska vi kika närmare på detta.

  Må så gott!

  Med vänliga hälsningar
  Madeleine Kundservice

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.