Kommentaren du söker har flyttats till en ny diskussion, eller är borttagen.

Skillnad på UR Play och UR Skola?

Hejsan!
Jag undrade bara vad skillnaden är mellan urplay och urskola, tittade på en dokumentär på urplay som också fanns på urskola. Så kan de program som finns på urplay också finnas på urskola?

Hamse Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

 • Hej!

  Just nu finns många program på båda spelarna. Vi håller på att utveckla och testa hur det ska bli en tydligare uppdelning.

  http://urskola.se/ är speciellt framtagen för undervisningsverksamhet. Här finns programmen ordnade efter skolämnen och utbildningsnivå. De flesta programmen finns för uppspelning under flera år.

  http://urplay.se/ är tänkt för den bredare kunskapstörstande allmänheten och här finns programmen, av upphovsrättsliga skäl, i ca sex månader.

  Med vänlig hälsning,

  Robban Kundtjänst
 • Hej,

  Jag är nyfiken på varför jag inte kan hitta programm från urskola.se i UR Play?

  Jag försöker till exempel att streama programmet Kvalitet, men hittar den inte på UR Play. För att titta på den serien måste jag surfa in på urskola.se.

  Jag tycker att idén med urskola.se verkar jättebra. Samtidigt tycker jag att iOs-appen UR Play fungerar jättebra. För mig är det logiska att integrera olika verksamheter snarare än att dela upp dem.

  Finns det någon tanke bakom varför man aktivt separerar på de olika tjänsterna? Jag tycker programmen från båda delar är jättespännande och vill gärna ha dem så tillgängligt som möjligt!

  Tomas Hedlund
 • Hejsan!

  Vad trevligt att du uppskattar våra program och tjänster.

  I dagsläget har vi ingen app till UR Skola utan man måste precis som du skriver surfa in på https://urskola.se/ Just denna serie har några år på nacken och repriseras nu och då har vi inte möjlighet att visa den via båda kanalerna.

  Jag tar vidare dina synpunkter på hur vi utformat våra "webbar".

  Med vänlig hälsning,

  Robban Kundtjänst

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt inlägg & namn blir synligt för alla.
Din e-post visas aldrig publikt. Läs vår policy