Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.
Kommentaren du söker har flyttats till en ny diskussion, eller är borttagen.

Undertexterna hänger inte med

Hej!

Jag upplever att undertexterna inte anpassas till när personen talar utan oftast (alltid) förekommer exempelvis första meningen någon kommer säga redan under intron. Väldigt störande tyvärr. Kan ni ändra det vore det väldigt uppskattat!

I övrigt funderar jag över varför ni valt att göra som en sorts blurning i den nedre delen av uppspelningsfönstret. Ser ut som att ni förlängt videobilden eller dyl. Behövs det? Ser lite ut som när en tjockTV höll på att gå sönder...

Tack för ett fantastiskt dokumentärarkiv!

Vänliga hälsningar,
Molly

Kommentarer

 • Hej!

  Vad kul att du uppskattar våra dokumentärer. Synd att uppspelningen inte fungerar optimalt. Varken blurning eller osynkad text är något vi medvetet sänder ut. Jag har kollat här hos mig både via mobilen och PC och upplever inte det du beskriver. Testade lite olika dokumentärer. Jag ber våra utvecklare felsöka via den webbläsare och plattform du använder (Safari) om det kanske är något specifikt som uppstår där. Har du möjlighet att testa via till exempel Chrome eller Firefox och se om det funkar bättre?

  Trevlig helg önskar vi på UR!

  Robban Kundtjänst
 • Hej igen!

  Tack för snabb återkoppling! Vad intressant. Jag använder Safari på Mac, och har inte kommit mig för att skaffa någon annan webbläsare för man tänker att det väl ändå inte kan göra så stor skillnad. Men faktum är att nu när jag installerat Chrome är det precis som du säger - subsen hänger med och bilden är "hel". Plus att det inte buzzrar så mycket när man vill hoppa i programmet. Fantastiskt. Tack så mycket!

  Trevligt helg på er med!

  Molly
Inlägget är stängt för ytterligare kommentarer.