Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.
Kommentaren du söker har flyttats till en ny diskussion, eller är borttagen.

Länka eller bädda in?

Hej igen!
Jag har en fråga om länkar. Jag läste att man får länka till era utbildningsfilmer och att ni uppmuntrar till det. Ni har till och med en användbar funktion för att skapa filmklipp och länka till dessa.
Är det någon skillnad om jag istället "bäddar in" ett sådant filmklipp? Naturligtvis med länk till hela filmen och kompletta referensuppgifter. Att bädda in är ju tekniskt sett bara ett annat sätt att länka.
Vänliga hälsningar
Jonas

Jonas Uddman Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

 • Hejsan!

  Allt har med upphovsrätter att göra. Vi som företag vill självklart sprida våra program så mycket vi kan, men nästan all form av delning och så vidare kräver speciella rättigheter. I dagsläget är det svårt att ta fram ett ramavtal som "fångar in" alla olika slags sätt. Inbäddning får vi tyvärr inte tillåta generellt, bara om dessa specifika möjligheter finns på det enskilda programmet. Under programrutan syns de olika sätten som är tillåtna att dela på. Rättigheterna kan variera. Många av våra föreläsningar inom UR Samtiden har inbäddningsmöjligheter, till exempel detta: http://urskola.se/Produkter/197398-UR-Samtiden-...

  Med vänlig hälsning,

  Robban Kundtjänst
 • Hej Robban!
  Tack för snabbt svar.
  Så hur går jag vidare vad gäller just denna serie? Vem kontaktar jag? Maila gärna svaret då detta kanske inte hör till publika forumsvar.
  MVH
  Jonas

  Jonas Uddman
 • Hejsan!

  Vi mejlar dig.

  Med vänlig hälsning,

  Robban Kundtjänst
Inlägget är stängt för ytterligare kommentarer.