Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.
Kommentaren du söker har flyttats till en ny diskussion, eller är borttagen.

Synpunkter på appen!

Efter att ha använt UR Play-appen ett tag har jag en rätt lång lista med synpunkter och förslag på förbättringar. Provade då knappen "Tyck till" på Hjälpsidan (i appen), men inget händer!
Hur lämnar jag bäst mina synpunkter? Jag tar mig gärna tid att skriva ihop info om en del av det som inte fungerar, men då vill jag veta att det går att skicka informationen till er.

Det som irriterar mest är:

 1. Den fortsätter inte där man slutade efter t.ex. stängning av appen, eller bortfall av mobilnätet. Jag måste ta varje avsnittet från början igen, och försöka chansa på ungefär hur långt jag hade hunnit.
 2. Den verkar sällan klara bytet mellan wifi och mobilnät. Går jag hemifrån (lämnar wifi) får jag ofelbart stopp i lyssningen, och fel (1) inträder. Ofta blir det stopp även när jag lyssnar via mobilnätet och kommer i wifi-zon. Har provat funktionen Ladda ner utan någon större förbättring, det är dessutom lite oklart hur den är tänkt att fungera. Kan man ladda ner ett eller många avsnitt? Kastas det nerladdade så fort man pausar lyssningen eller stänger appen?

Versioner:
Telefon iPhone 4S
OS: 9.3.2
UR play appen: ser ingen versionsinfo, nerladdad ca 20 maj 2016.

Ola Arwidsson Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

 • Hej Ola!

  Tack för dina synpunkter på UR Play-appen och jag beklagar att "tyck till-knappen" inte fungerade. Förhoppningsvis var det bara ett tillfälligt fel. Jag tar ditt inlägg och synpunkter vidare till våra utvecklare och ansvariga som kollar av och återkommer. Man kan alltid nå oss på kundtjanst@ur.se om webben strular.

  Med vänlig hälsning,

  Robban Kundtjänst
 • Hej igen!

  Våra webbutvecklare tackar för din feedback. De har lagt in dina punkter på "fixlistan". Det finns dock ingen tidsram för när det kan vara klart.

  Med vänlig hälsning,

  Robban Kundtjänst
Inlägget är stängt för ytterligare kommentarer.