Kommentaren du söker har flyttats till en ny diskussion, eller är borttagen.

Hur kan jag se UR program?

Försöker se program (speciellt i dag, Jugoslaviens historia) som visas genom UR. Kan inte starta programmet/filmen/videon på min dator. Måste jag ha en prenumeration av något slag?
Eller kan det endast ses i realtid när det sänds på TV?
Tack på förhand

Kerstin Edvardsson Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

 • Hej Kerstin!
  Du behöver ingen inloggning för att kunna se våra program. Ser att du använder webbläsaren Chrome och vi har haft problem med uppspelning på den och arbetar med problemet. Det jag kan rekommendera dig är att byta webbläsare till ex Internet Explorer för där skall det fungera att spela upp via urplay.se

  Med vänlig hälsning,

  Eva Kundtjänst
 • Hej Eva
  Jag har samma problem. Ser att du skriver 17 dagar sedan att ni jobbar med att åtgärda problemet. Vet du något om när detta är åtgärdat?
  Tack på förhand.
  Vänligen
  Bea

  Beatriz Servetto
 • Är det meningen att man ska kunna spela upp program i appen? I så fall är antingen jag eller appen korrupt då det inte funkar i Android appen på min Xperia X performance

  Stefan Eriksson
 • Hej på er,
  Om man har en dator med Windows 7 eller senare ska det inte vara ett problem att spela upp våra program. Det finns en liten egenhet med att det inte går att klicka på den runda cirkeln för att starta uppspelningen.

  Om man har en enhet med Android 5 eller senare ska det inte vara ett problem att spela upp programmen om man använder den webbläsare som följer med Android. Opera kan eventuellt vara ett problem.
  Vänligen
  Daniel

  Daniel Elliott IT/Teknikchef
 • Hej!
  Jag har försökt med både google chrome och explorer. Men jag lyckas inte få någon att fungera! Det går inte att se några program.
  Har ni något tips på vad jag kan göra?

  Caroline
 • Hej Caroline!
  Jättesvårt att veta vad som kan vara fel, ser att du använder Windows 7 och det kan så vara så att du måste uppdatera Flash. Testa det och se om det går bättre.

  Med vänlig hälsning,

  Eva Kundtjänst
  • Ce
  Liselott Tillberg

 • Har installerat Ur appen på min IPhone och det har tidigare fungerat bra, men inte nu längre. När jag klickar på den röda cirkeln i resp program, händer ingenting. Vad har hänt?
  Liselott Tillberg
 • Hej Liselott!
  Vi har uppdaterat appen och det uppstod dessvärre en bugg. Detta är nu åtgärdat och vi hoppas att den nya versionen aktiveras någon gång under dagen.
  Catharina Kundtjänst

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt inlägg & namn blir synligt för alla.
Din e-post visas aldrig publikt. Läs vår policy