Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

Hur kan jag se UR:s program?

Försöker se program (speciellt i dag, Jugoslaviens historia) som visas genom UR. Kan inte starta programmet/filmen/videon på min dator. Måste jag ha en prenumeration av något slag?
Eller kan det endast ses i realtid när det sänds på TV?
Tack på förhand

Kerstin Edvardsson Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

 • Hej Kerstin!
  Du behöver ingen inloggning för att kunna se våra program. Ser att du använder webbläsaren Chrome och vi har haft problem med uppspelning på den och arbetar med problemet. Det jag kan rekommendera dig är att byta webbläsare till ex Internet Explorer för där skall det fungera att spela upp via urplay.se

  Med vänlig hälsning,

  Eva
 • Hej Eva
  Jag har samma problem. Ser att du skriver 17 dagar sedan att ni jobbar med att åtgärda problemet. Vet du något om när detta är åtgärdat?
  Tack på förhand.
  Vänligen
  Bea

  Beatriz Servetto
 • Är det meningen att man ska kunna spela upp program i appen? I så fall är antingen jag eller appen korrupt då det inte funkar i Android appen på min Xperia X performance

  Stefan Eriksson
 • Hej på er,
  Om man har en dator med Windows 7 eller senare ska det inte vara ett problem att spela upp våra program. Det finns en liten egenhet med att det inte går att klicka på den runda cirkeln för att starta uppspelningen.

  Om man har en enhet med Android 5 eller senare ska det inte vara ett problem att spela upp programmen om man använder den webbläsare som följer med Android. Opera kan eventuellt vara ett problem.
  Vänligen
  Daniel

  Daniel Elliott IT/Teknikchef
 • Hej!
  Jag har försökt med både google chrome och explorer. Men jag lyckas inte få någon att fungera! Det går inte att se några program.
  Har ni något tips på vad jag kan göra?

  Caroline
 • Hej Caroline!
  Jättesvårt att veta vad som kan vara fel, ser att du använder Windows 7 och det kan så vara så att du måste uppdatera Flash. Testa det och se om det går bättre.

  Med vänlig hälsning,

  Eva
  • Ce
  Liselott Tillberg

 • Har installerat Ur appen på min IPhone och det har tidigare fungerat bra, men inte nu längre. När jag klickar på den röda cirkeln i resp program, händer ingenting. Vad har hänt?
  Liselott Tillberg
 • Hej Liselott!
  Vi har uppdaterat appen och det uppstod dessvärre en bugg. Detta är nu åtgärdat och vi hoppas att den nya versionen aktiveras någon gång under dagen.
  Catharina Kundtjänst
 • Jättetråkigt för mig...har en Nokia 1020 mobil så nu verkar jag inte kunna se urs program mer
  Marianne
 • Hej Marianne!
  Du måste inte se våra program via UR Play-appen utan det går ju att surfa in som vanligt på urplay.se eller uskola.se och se våra program.

  Med vänlig hälsning,
  Eva
 • Kan jag ladda ner ett program, t ex Nachrichten auf deutsch på CD-rom och sedan använda det i min gruipp på Senioruniversitetet? Kan jag ladda ner TV-sända program på samma sätt? Om jag vill ha arbetsblad, ser att det finns ibland, kan jag bara ta dem från min dator?  Kostar det något att ta ett program eller arbetsblad?
  Jag använde som lärare (fram till 2006) ofta skolradioprogram, vanligen utmärkta, och lånade dem på AV-centralen här i Sthlm. Finns sådan service fortfarande?
  Kjell Rindar
 • Hej Kjell!
  Du får inte ladda ner program på cd eller dvd, de får isåfall köpas via oss. Arbetsbladen som finns på urskola.se laddar du själv ner och skriver ut, detta kostar inget. AV/Mediecentraler finns kvar i Stockholm och heter Medioteket.

  Med vänlig hälsning,

  Eva
 • Kan inte längre se på svt play - blir uppmanad att uppdatera min Adobe version och samtidigt ladda ner Google chrome.
  Varför är era program inspelade i versioner som är låsta till dessa? Blev lurad att prova Google chrome för en tid sedan, men den ändrade på mina andra inställningar så därefter fungerade bara Google. Behövde betala för att få tillbaka mitt tidigare system. Aldrig mer GOOGLE.

  Vilka alternativ finns att se på era program? Har fungerat tidigare men valt att inte titta på svt play. Detta alternativ spar mycket tid, informationstätheten är ofta allt för låg.  
  MVH
  TW
 • Hej!
  Om det rör sig om SVT-play då kan du kontakta SVTs tittarservice via denna länk: https://kundo.se/org/svt-tittarservice/.
  Catharina Kundtjänst
 • Skiljer inte lika hårt på SVT, SVT Play resp UR play.
  Skickar skärmbilden. TW
  TW
 • Hej TW,
  det ska inte vara ett problem att se programmen i din dator med Windows 7 och Internet Explorer 11. Dock ser jag att din webbläsare inte kunde läsa in en playlist. Detta kan uppstå om man har en brandvägg som hindrar denna fil att laddas ned.
  Har du samma problem, "Error loading playlist", oavsett vilket program du försöker se så är det med stor sannolikhet en brandvägg som gör att programmet inte kan spelas.
  Vänligen
  Daniel
  Daniel Elliott IT/Teknikchef
Inlägget är stängt för ytterligare kommentarer.