Till senaste kommentaren
Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

Aida Amoli bryter helt klart mot public services uppdrag.

"...medarbetare i offentliga sammanhang, t ex bloggar, mikrobloggar, insändare och debattartiklar, är skyldig att avhålla sig från sådana uttalanden och åtgärder som kan medföra att Sveriges Radios trovärdighet, särskilt på det politiska området, kan ifrågasättas."

"SÄNDNINGSTILLSTÅND FÖR SVERIGES UTBILDNINGSRADIO AB
Kulturdepartementet 2013-12-19
Sveriges Utbildningsradio AB (UR) har till uppgift att bedriva programverksamhet inom utbildningsområdet i allmänhetens tjänst. Verksamheten ska präglas av oberoende och stark integritet och bedrivas självständigt i förhållande till såväl staten som olika ekonomiska, politiska och andra intressen och maktsfärer i samhället."

Aida Amoli bryter helt klart mot public services uppdrag.

Facebook:
Den 22 juni 2016
Om det här är en bild du inte vill se igen, att Björn Söder klubbar igenom ett förslag som går emot internationella lagar och barnkonventionen och möts av applåder så måste vi komma ihåg att en lag är ord på papper. Våra handlingar är dom som kommer minnas. Så omvandla din vrede till praktik, agera och organisera. LYD INTE, STÅ INTE PÅ KNÄ, SÖRJ INTE. ORGANISERA!
Länk till inlägget:
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1015350...

Den 15 september 2014
Jag vaknar och är knäckt. Jag skäms men jag är inte förvånad. Vi har haft en regering som i 8 år utförsäkrat cancersjuka och infört FAS 3, som gett mer pengar till det rika (8000 kr mer i månaden för en Danderydsbo) och därför ökat inkomstklyftorna. En regering som drog igång REVA och haft en ytterst tvivelaktig integrationsminister och en justitieminister som tycker det är okej för nazister att demonstrera och tyckt det är okej med kavallerichock mot antirasister. En regering som kört skolan i botten. En stadsminister som bara tagit sitt ansvar när det handlade om fotboll.
29% av de som röstade på Sverigedemokraterna i år röstade på Moderaterna i valet 2010. Hur 12,9% av landets VUXNA medborgare väljer att sympatisera med en spelberoende ledare och ett gäng järnrörsviftande fascister är extremt svårt för mig att förstå.
Jag skäms över att leva i ett land där PENGAR i människors fickor kommer före medmänsklighet. Som tycker vi kan pissa på människor i nöd för att "dom kostar pengar".
Jag känner mig så besviken på att antirasister som kämpat och kämpar varit "odemokratiska" när man protesterat mot rasism och nazism.
Dags att organisera oss och kämpa. Kampen fortsätter. Vi är starkare. Krossa rasismen.
Länk till inlägget:
https://www.facebook.com/aida.amoli.5/posts/101...

Användarnamn på Twitter @AidaAmoli
Äckliga SL. Hög tid att börja planka! Hur kan man öht anse att en grupp MÄNNISKOR är "skräp"? #SLSpriderRasism

Bifogade filer:Kommentarer

Inlägget är stängt för ytterligare kommentarer.