Till senaste kommentaren
Kommentaren du söker har flyttats till en ny diskussion, eller är borttagen.

Varför gör ni inte mer åt krimminella i bro centrum

Gång på gång så läser vi i kommunen om massa brott senaste månaden har polisen haft helicopter här minst fyra gånger de är väl ändå för mycke.
Vad gör ni för nått igentligen köper bullar i kungsängen o blundar för skatte pengar?????

Kommentarer

 • Jag håller med vi läser om många brott flyger dom helicopter så mycket så tycker jag det är konstigt att dom äter så mycket bullar i kungsängen. Skatte pengar betalar vi mycket av här i bro ochbullar är inte en bra användning.

  #SlutPåBullarTillPolisenIUpplandsbro
 • När jag var liten så köpte kommunen aldrig bullar. Men det får man väl inte säga i det här landet längre.
 • Larry gillar detta
 • Fan, Jag vill ju inte bli rånad på mina bullar!
 • NU var de inte polisen jag syftade på !  De gör nogs så gott de kan med de medel som de har .
  Utan vad gör de folkvalda kommun politikerna där en av deras uppgifter är att värna om våran trygghet som boende här i kommunen .
  Där även trygg skola , en bra vård och omsorg för unga som gamla inn går .

 • Varje gång jag hör helikoptrar flyga omkring undrar jag hur mycket detta kostar egentligen, och då hittar de aldrig gärningsmän. Kan de inte bli billigare att ordna polispatruler (med bilar) istället, innan brottet skett?
 • Märkligt nog att ingen på kontaktcentern har haft lust att kommentera på inlägget....
 • Julia: Man kan ju ringa polisen INNAN brottet sker nästa gång så är polisbilarna redan där! Smart tänkt! Sen vet jag inte riktigt hur helikoptrarna låter så mycket, man skulle tro att landningsstället av bullar skulle dämpa ljudet? (Se andra bilden på helikopter som Olle Svensson laddade upp).

  TL: De kanske har fullt upp med att äta bullar?!? Kanske slösar de till och med sin tid på att svara på riktiga frågor istället för denna :O ?!?!?? #Svarapåargafrågoristället
 • Hej! Bilderna är borttagna eftersom detta forum är till för att ställa frågor till kommunen, inte att skicka skämtbilder.

  Frågan om det skulle vara billigare med polispatruller, hänvisar vi till Polisen som kan svara på vad det kostar. De nås på tel 11414.

  Med vänlig hälsning
  Anna Kontaktcenter
 • En bild är väll ändå värd mer en tusen ord?

  Mvh Åke
 • Jag visste inte att kommunen tyckte att TRYGGHETSARBETET och POLISIÄR HELIKOPTERNÄRVARO var skämt?!? Två bilder på helikoptrar ovanför kommunhuset, och på en av dem en åldersrik kvinna med rullator som blir rånad framför entrén mitt på ljusa dagen.. Känns som att kommunen försöker mörka att allvarliga brott sker FRAMFÖR KOMMUNHUSET!!

  Trygghetsarbetet tas inte på allvar! All kritik ses som skämt och "skämtbilder"; pinsamt!

  Lägg upp bilderna och sluta mörka!!

  /K-K
 • Var det bästa svaret ni kunde... ring 11414, varför ska vi belasta polisens växel med dessa frågor när det är betydligt viktigare att andra ärenden sköts via deras telefon! Det är väl kommunen som ska kunna svara på hur tryggheten och säkerheten fungerar eller VAD ni har för plan! Finns det någon plan. Kommunen är under all kritik DÅLIG just nu! Sedan denna fråga ställdes ha redan 2 nya grova brott skett.
 • Hej,

  Upplands-Bro kommun har trygghetsfrågorna högst upp på agendan, men det finns tyvärr inga snabba lösningar. Vi har inlett en rad olika satsningar för att öka tryggheten, både på kort och lång sikt, och i samverkan med en mängd olika aktörer: myndigheter, näringsidkare, föreningar och frivilliga. Det är en stor utmaning vi står inför och vi är medvetna om att det inte går att förändra samhällsutvecklingen över en natt.
  Upplands-Bro kommun för en ständig dialog med Polisen i Norrort om att antalet poliser måste öka i kommunen. På Polisen är man väl medvetna om vårt krav på fler poliser, men i dagsläget saknar de resurser för att kunna uppfylla kravet. Vi för en ständig dialog med Lokalpolisen och har, enligt ett särskilt medborgarlöfte, ingått en tvåårig samverkansöverenskommelse om gemensamma insatser i Bro och Kungsängen i särskilt markerade otrygga områden.
  På den här länken kan du läsa mer om kommunens trygghetsarbete:
  http://www.upplands-bro.se/trygghet.
  Mvh,
  Jasmin Kontaktcenter
 • Hej! Svaret var väl formulerat. Hoppas ni lyckas med era uppsatta mål då en 2årig period är ganska lång tid. Många hus byggs och med det flera barn familjer med förhoppningar på en bra kommun.  2 år är nog va gränsen går innan folk väljer att flytta. Skolor är över fyllda o klasserna blir större o området osäkert. Inte bra!  Att Välja bort vårdcentral o helg nöjen tex simhallen pga otrevligt centrum är trist.
 • ? Skylla på att det inte finns snabba lösningar låter konstigt för man har vetat om problemen under ganska lång tid, bara ursäkter hela tiden.
Inlägget är stängt för ytterligare kommentarer.