Kommentaren du söker har flyttats till en ny diskussion, eller är borttagen.

Upplands-bro leden från IP i Bro

Jag undrar vilken plan kommunen har när det gäller Upplands-Bro leden från IP i Bro till skogsdungen c:a 1 km och även grusvägen från järnvägskorsningen efter skogsdungen till Lindombergabron. Denna gångväg används ofta av moionärer och blir nu förstörd av framdragningen av fjärrvärmen. Hur tänker ni där?

Kommentarer

  • Hej Staffan,
    Jag har pratat med vår Kommunekolog som säger att leden kommer att återställas när E:on projektet är klart. Kommer något att göras under tiden återkopplar vi till dig.

    Hälsningar Susanne, Kontaktcenter
  • Tack, snabba ni är.

  • Verkligen synd att man förstör en av de finare promenadstigarna i Bro med en stor grusväg! Sen är det ju väldigt snopet när man kommer fram till fjärrvärmerören och inte kan ta sig över eller runt dem... Kanske en skylt vid Fotbollshallen om att leden är borta skulle vara på sin plats?

  • Eller ett kommunen bryr sig om oss oorganiserade som är ute på egen motion. Det verkar som att man mest bryr sig om föreningar.
  • Verkligen! Vi har ju väldigt mycket natur men tyvärr rätt så dåligt med fina promenadstigar! Jag har svårt att se att det ens kommer gå att återställa stigen som den var.

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.