Kommentaren du söker har flyttats till en ny diskussion, eller är borttagen.

Trygg boende

Bro är fin naturnära hem för oss men på senaste tiden har problem med ungdomar ökat. Tex på Örnsstigen har ungdomar börjar ha tvättstugan som fritidsgård på nattetid särskilt på veckoslut och ungdomar grisar ner och hället någonting från flaskan till tvättmaskin, luktar piss ofta när man ska börja tvätta och vissa påstår tom att det tillkommer narkotikahandeln. En del av boende ser men har ingen tel nr till någon som skulle kunna agera och stoppa ungdomar. Boende "påstår" att dem har kontaktat Upplands-Brohus men utan resultat.
Ska vi kommuninvånare, skattebetalare stå för detta tom kriminell sysselsättning? Är det inte föräldrarnas ansvar att se till vad som barnen gör. Detta bådar inte gott för Svenska barnfamiljer säger att dem kommer att flytta om problem ökar och då ryker skattepengar med också. Se till att  hyresvärden agerar, polis, och väktare gör sitt jobb.

Kommentarer

  • Hej!
    Tack för ditt inlägg. Eftersom du i första hand beskriver problemen i tvättstugan på Örnstigen så råder jag dig att kontakta Upplands-Brohus, men vi meddelar även polis och integration/trygghetsenheten på kommunen för kännedom.
    Med vänlig hälsning
    Anna Kontaktcenter

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.