Kommentaren du söker har flyttats till en ny diskussion, eller är borttagen.

Trafikstörningar 2018

Hej, det är bra med utbyggnad av fjärrvärme i kommunen, men måste hela Kungsängen störas av trafikomläggningar, både handeln i centrum och vi som bor berörs.Denna omväg  för trafiken Bygdegårdsvägen o Skyttensväg bör omplaneras.
Trafik på Enköpingsvägen bör även i fortsättning finnas kvar, gräv och dela på väg, men skicka inte trafiken ut samhället.
Detta är en protest på usel informaton och planering från Eon.
Johan Axenholm Rapportera olämpligt innehåll
Eon

Kommentarer

 • Hej Johan

  Tekniska avdelningen meddelar att olika ledningssträckor har utretts av E.ON för fjärrvärmeledningen. Strandvägen och Skyttens väg har varit några av dem. På grund av till exempel VA-ledningar, kommande VA-arbeten, dålig beskaffenhet i mark såsom tvungen sprängning av berg, gammal sjöbotten med mera, så enades man tillsammans med kommunen om att gå längs med Enköpingsvägen.
   
  Arbetet med att lägga ned fjärrvärmeledningar kräver ett arbetsområde som omöjliggör trafiksäker passage för ett vanligt trafikflöde samt att hänsyn till entreprenörens säkerhetsföreskrifter för arbetsmiljö måste följas.

  Omledningsvägen via Skyttens väg valdes som alternativ för trafik (ej buss och byggtrafik) efter utredning med vägbredder, gatuparkeringsregler etc i resten av Kungsängens tätort.


  Med vänlig hälsning

  Anette Kontaktcenter

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan bli synligt för alla.
Din e-post visas aldrig publikt. Läs vår policy