Trafik på V.a Rydsvägen

Har bott på denna gata i 13 år!!! började direkt att kontakta kommunen ang trottoar som inte finns!!! Inget har hänt!!! Läser nu att man gjort en trafikundersökning ang trafiken på Skyttens väg och håller på med densamma på Byggdeårdsvägen!!!   Varför i hela världen gör man inget åt vår gata????????  Det finns ingen bilist som fattar att det är 30 km här med!!!! Många gående,cyklande!!! Själv går jag med livet som insats till vår postlåda 2ggr om dagen!!! Vad måste hända för att ni ska ta Ert ANSVAR????? Förbannad o besviken på denna kommun!!!!!        Catarina Brander........VÄSTRA RYDSVÄGEN:

Kommentarer

 • Hej Catarina,
  Tack för ditt inlägg.

  Vi har vidarebefordrat det till ansvarig avdelning.

  Med vänlig hälsning,
 • Tack för svar !!! Ser framemot positiva besked!!!  Vh CB

 • Hej Catarina,
  Här kommer svaret från kommunens tekniska avdelning.

  "Vi kan sätta upp trafikräknaren och göra mätningar även där, och utifrån mätningen så ser vi över hastighetsdämpande åtgärder. En trottoar finns med som ett projekt i trafik- och tillgänglighetsprogrammet. Utredning för trottoar är klar. När byggnation kan ske beror på prioritering av projekt som beslutas i tekniska nämnden."

  Med vänlig hälsning,
 • Hej! Det låter bra!! Kom gärna och mät mellan 08-09 !! Ser gärna att vi får ett flertal 30-skyltar uppsatta från Ip-hållet och från Skyttensväg och 30 på vägbanan!!   Ser framemot trottoar och mätning!!! Tack!!  håll mej gärna informerad om när mätningen sker!!!!      VH CB

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.