Kommentaren du söker har flyttats till en ny diskussion, eller är borttagen.

Städning av skräp vid Lillsjön

Hej.

Varför har kommunen inte dagligen personer som plockar skräp vid Lillsjöbadet samt promendastigen från Sylta mot Lillsjön. som idag är starkt nedskräpat.
Soptunnor dignar av skräp, flaskor och plast längst med strandkanten. Om ni har ont om folk- varför inte ge varenda nyanländ som har två ben och två armar varsin sopsäck och ett par handskar?

Kommentarer

 • Hej Alexander,
  Tack för ditt inlägg.

  Vi har vidarebefordrat dina synpunkter till ansvarig avdelning.

  Med vänlig hälsning,
  Stefan Kontaktcenter
 • Håller helt och hållet med Alexander, angående nedskräpning vid baden i Kungsängen o då speciellt vid Lillsjön

  Brukar bada vid Ryssviken, i närheten av Svartviksbacken-
  Där bågnar soptunnan, med påföljd att mat, plastpåsar o annat hamnar utanför
  Plockar upp skräp varje gång jag är där

  Dessutom har grävandet runt om (Eon) resulterat i illaluktande tjocka dammkokor som jag tog mig an här i tidigt i vår,  samlade  ihop gegga o bråte i en stor hög i hopp om att ansvariga städare skulle ta reda på det- Det stinker från högen o soporna samlar till sig flugor- snart eldar jag upp skiten-

  Finns det ingen ansvarig som ser till att renhållnings sköts korrekt?

  Elise

 • Att inte kommunen kommit på detta själva är över mitt förstånd. Idag låg det använda blöjor, papper och annat skit som inte borde finnas i naturen när jag tog ett löparvarv runt lillsjön. Skäms de som förstör vårt vackra land och skäms kommunen som inte tar sitt ansvar! Var går mina skattepengar till undrar jag?
 • Hej

  Tack för era inlägg och synpunkter.
  Era åsikter är förmedlade till ansvarig.

  Med vänlig hälsning
  Anette Kontaktcenter
 • Tacksam för svar.. unnan sommaren är slut
  Tack
 • Håller med föregående. Ställ ut tillräckligt stora containers på några platser. Bättre de är halvfulla vid tömning istället för att det är lika mycket utanför dem som i dem och fåglar mm sprider ut skräpet. Små papperskorgar är ingen lösning där trycks fulla plastkassar ner. Sen bör kommunen kunna ha  en regelbunden städning av detta vårt stora rekreationsområde. Fiskeklubben städar ett par ggr per år för att visa upp att de positivt vill ta ansvar, heder åt dem.
 • Hej,
  Kommunen har personal som är ute och plockar skräp samt ser över Lillsjöns badplats varje dag måndag till söndag. Det finns 4 stora gröna kärl som står nere vid Lillsjön.

  Övriga synpunkter har framförts till respektive avdelning.

  Med vänlig hälsning,

  Stefan Kontaktcenter
 • Hej alla,

  Jag har också plockat upp skräp runt Liksjön men problemet är att soptunnor blir fulla för fort. Jag tycker också att människor är för lat för att gå till närmaste soptunnor. Finns det ett sätt att kommunen kan lägga mer soptunnor över Lilsjön? Särskilt nära alla grillarna och eldstäderna...
  Jag tror att om det fanns mer soptunnor då skulle problemet inte vara så illa. Det finns också många tonåringar ute på Lilsjön sent på kvällen och jag tror att de är mest ansvariga för att lämna skräp överallt. Finns det ett sätt att övervaka det bättre?
  Förlåt för min Svenska. Jag är ny till Sverige.
  Shailin
 • Hej Shailin,
  Tack för ditt inlägg.

  Vi har vidarebefordrat det till ansvarig avdelning.

  Med vänlig hälsning,
  Stefan.
  Stefan Kontaktcenter
 • Hej Stefan,

  Okej. Tack för ditt svar!
  Ha en bra dag.

  Mvh,
  Shailin

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.