Kommentaren du söker har flyttats till en ny diskussion, eller är borttagen.

Slarv av placering av fordon i Råby

Tjabba kommunen!
I går, söndagen den 9/7 utbröt en lägenhetsbrand på Fasanstigen. Kommunen har gett tillstånd att ställa ett arbetsfordon på Härnevistigen i höjd med Råbyskolan. Detta fordon hindrade utryckningsfordon från räddningstjänsten att komma in till Fasanstigen i rätt ände. Som lök på laxen, så har man ställt arbetsbodar på "brandgatan" vid infarten till Fasanstigen. Det verkar som om man har dålig koll på kommunkontoret?

Kommentarer

 • Hej Hans
  Det är inte tekniska avdelningen på kommunen som gett tillstånd till uppställning av bodar eller arbetsbodar på platsen.
  Ditt meddelande är framfört till dem som får avgöra om platsen behöver inspekteras.

  Med vänlig hälsning
  Jenny
 • Jag vet att det är Upplands-Bro hus mark, men maskinen som står på Härnevistigen är ju kommunens mark och det var den som stod i vägen för räddningsfordonen. Skyll inte på Upplands-Bro hus igen. Arbetsfordonet skulle vara borta i dag.

  Hans Westin
 • Hej Hans
  Ingen som har skyllt på Upplands-Brohus och som vi skrev tidigare så är ditt meddelande framfört till tekniska avdelningen.

  Med vänlig hälsning
  Jenny
 • Ni skrev som ett tidigare svar att arbetsfordonet skulle tas bort på måndag. Nu är kl. 15.00 och fordonet står fortfarande kvar.

  Hans Westin
 • Hej igen
  Vi har fått information om att kollegor från tekniska avdelningen varit och träffat dig på plats och gett information om när fordonet skulle flyttas.
  Jag skickar ditt meddelande om att det ännu inte har blivit utfört vidare till dem.

  Med vänlig hälsning

  Jenny
 • Vem? har träffat mej på plats. Jag har inte varken sett eller träffat någon från tekniska kontoret. Varför hittar ni på saker hela tiden för att skydda er, när ni slarvar. Nu är det tisdag och fordonet skulle flyttats på måndagen.

  Hans Westin
 • Hej igen Hans
  Vår gatuingenjör har informerat mig om att han träffade dig förra veckan och informerade om vad som gäller vid flyttning av fordonet.
  Entreprenören som äger fordonet har blivit vidtalad om att den skulle flyttas från platsen senast igår. Eftersom det inte har skett så kommer vi att vidta vidare åtgärder gällande flyttning av fordonet.

  Med vänlig hälsning  
  Jenny

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan bli synligt för alla.
Din e-post visas aldrig publikt. Läs vår policy