Kommentaren du söker har flyttats till en ny diskussion, eller är borttagen.

SL

Hej, jag har en fråga vad kommunen tänker om att linje 44 till och från Bro i högtrafik inte är igång. Just nu så har vi bara halvtimmes trafik, vet ni varför man inte har igång den. Har vänt mig till SL redan men de har inte svarat. Tänkte att det kunde vara intressant för er att veta hur det ligger till

Kommentarer

 • Hej Jane,

  Tack för informationen, på SL hemsidan står det så här:
  Pendeltågsresenärer mellan Kallhäll och Älvsjö får vänta något på att kunna resa med nya pendeltågslinjen 44. Linjen startar inte på söndag 10 december när pendeltågstrafiken börjar gå med flera nya linjer som är bättre anpassade efter hur resandet ser ut vid olika tider på dygnet.

  Anledningen är att antalet underhållna fordon och förare behöver bli fler för att linjen ska kunna gå. Linjen beräknas starta i början av 2018.

  För dig som hade planerat att resa med den nya pendeltågslinjen 44 finns i stället möjlighet att resa med buss och tunnelbana. Extrainsatta direktbussar går från Bro, Kungsängen och Kallhäll till Akalla tunnelbanestation och omvänt. Från Akalla tar det cirka 20 minuter med tunnelbanans blåa linje till T-Centralen.

  Ha en fortsatt fin måndag!
  Mvh,
  Jasmin Kontaktcenter
 • Hej!

  Vet inte om jag skriver till rätt instans, men jag har en fråga angående en busslinje i Bro-Kungsängenområdet.

  Det gäller buss 555 från Kungsängen mot Kvista. Bussen som passerar Nygårds industriområde strax före 16:00 brukar alltid vara en liten buss och alltid full av folk,   vid den tiden. Finns det någon möjlighet att den skulle kunna bytas mot en dragspelsbuss, så man slipper stå i bussen efter en lång arbetsdag?
 • Hej!
  Tack för din synpunkt. Dessvärre kan kommunen inte hjälpa dig med detta. Vänd dig till Norbina. Kontaktuppgifter hittar du på deras hemsida: norbina.se

  Ha en fortsatt bra dag!
  Anna Kontaktcenter

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.