Kommentaren du söker har flyttats till en ny diskussion, eller är borttagen.

Saknad av godkänd maskinhall på Bro Park.

Jag har tidigare varit anställd på Täby Galopp och är nybliven pensionär. Vid besök av mina före detta arbetskamrater så visar det sig att efter flytten till Bro Park har Svensk Galopp helt och hållet struntat i miljön. Eftersom det saknas maskinhall med oljeavskiljare så hamnar kemikalierna i marken. Traktorer servas och tvättas utomhus i direkt anslutning till ån som rinner igenom anläggningen? Har ni gjort någon inspektion av anläggningen?

Kommentarer

 • Hej Börje,

  Det var ju väldigt tråkigt att höra, jag vidarebefordrar ditt mejl till ansvariga på miljöavdelningen så återkommer vi när vi har fått ett svar.
  Ha en fortsatt fin dag!

  Mvh,
  Jasmin Kontaktcenter
 • Hej!
  Miljöavdelningen tackar för informationen och hälsar att de kommer framöver att genomföra inspektioner på Bro park där detta kommer att inspekteras.

  Ha en bra dag!
   

  Anna Kontaktcenter
 • Hej igen, jag undrar om ni gjort någon inspektion på Bro Park ( galoppbanan ) angående saknad av maskinhall och tvätthall? Arbetsmiljöverket och facket ( Kommunal ) är informerade om missförhållandena på anläggningen så det är viktigt att även ni gör en besiktning och påvisar bristerna. Som sagt varken personal eller miljö mår bra som det nu ser ut. M.v.h Börje Juhlen
 • Hej!
  Vi kollar upp status på detta!
  Med vänlig hälsning
  Anna Kontaktcenter
 • Hej!
  Det har inte gjorts någon inspektion av miljöavdelningen angående hallarna.

  Bästa hälsningar,
  Marcus Kontaktcenter

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.