Kommentaren du söker har flyttats till en ny diskussion, eller är borttagen.

Oklippta buskar på Prästhagsvägen i Kungsängen

På Prästhagsvägen finns det taggiga nyponbuskar som hänger ut över vägen. Eftersom vägen är väldigt smal så skrapar de bilarna när det finns människor som går på vägen och man måste köra långt åt höger om man kommer från stationen, till vänster ner för backen. Det vore bra om kommunen kunde klippa bort dessa buskar. Fastighetsägarna intill dessa gör inget åt det. Jag förmodar att det är kommunens mark.


Anne-May Ots Hagqvist Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

 • Hej Anne-May,

  Vid vilket nummer på Prästhagsvägen är detta?

  Med vänlig hälsning
  Emma
 • Jag kanske kan nämna att jag själv ansade dessa buskar nu i söndags den 3 dec. Jag hade märkt samma sak som Anne-May.  Jag brukar göra en rond med sekatören varje år. Jag är också orolig för cyklister och fotgängare som håller för nära kanten och kan skadas av taggbuskarna och jag gillar heller inte repor på bilen.
  Generellt kanske kommunen skulle göra en mer omfattande klippning så att det håller sig en längre tid, jag ville inte ta på mig det ansvaret eftersom det dels inte är mina buskar och sedan vill jag inte hyra ett släp för att köra iväg de nedklippta grenarna.
  Kenneth
 • Hej Kenneth,

  Vår parkingenjör har varit ute på plats för att se hur det ser ut men kunde inte hitta buskarna ni menar. Förklara gärna mer exakt så får vi göra ett nytt försök.

  Med vänlig hälsning
  Emma
 • Jag har inte pratat ihop mig med Anne-May men jag tror vi menar samma buskar. Det är i så fall dom som finns där jag markerat på kartan.

  Kenneth
 • Hej,

  Tack. Vår parkingenjör kommer ta en titt igen.

  Med vänlig hälsning
  Emma
 • Hej,

  Vi kommer att åtgärda buskaget längs med markerade sträckan.

  Med vänlig hälsning
  Emma
 • Hej!
  Jag menar den högra sidan ner för backen, Prästhagsvägen. Om man går över järnvägsbron och går till vänster ner för backen så finns fastigheter på högra sidan av vägen. Det är taggiga nyponbuskar som sticker ut och skrapar bilarna när man kör nära vägkanten för att inte köra på fotgängare.
  Anne-May Ots Hagqvist

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan bli synligt för alla.
Din e-post visas aldrig publikt. Läs vår policy