Kommentaren du söker har flyttats till en ny diskussion, eller är borttagen.

Mycket barr på gång/cykelvägen Stråkstigen i Brunna

Hej,
Det är väldigt mycket barr på vägen, som gör att det blir halt till och med för gående. Finns det möjligen någon chans att att man kunde sopa bort det?
Sedan undrar jag över alla dessa nerfallna träd och träd som håller på och falla. Om man inte kan ta bort dessa?

Kommentarer

 • Hej
  Vanligtvis sopas gc-vägar endast vid sandupptagningen efter vintern. Men jag ska ställa din fråga vidare till vår tekniska drift och återkommer till dig när jag fått svar.

  Gällande din fråga om träd så måste du precisera vilka träd det är du menar för att jag ska kunna undersöka saken vidare.

  Med vänlig hälsning
  Jenny
 • Hej
  Bifogar lite bilder på hur det ser ut på Stråkstigen.....
  Tittar man runt omkring, så är det många träd som fallit när det blåst. Är det någon som gör kontroll av trädens skick, träden ser inte ut att må så bra?

  Som det ser ut idag, så ser det inte särskilt trevligt ut. Det är gångväg och inte en skogsstig, så jag trodde man hade underhåll på detta.
  MK
 • Hej igen
  Vår drifttekniker på tekniska avdelningen meddelar att vi inte brukar sopa gc-vägar förutom vid sandupptagning efter årets vinterväghållning. Hon kommer att besöka platsen för att se över om det eventuellt behöver göras ett undantag.

  Med vänlig hälsning
  Jenny
 • Hej
  Nu har vi fått meddelande om att driftteknikern har varit på platsen och bedömer att det är nödvändigt med ytterligare en sopning. Det kommer att utföras nästa vecka.
  Vad gäller de fällda träden så ska hon forska vidare i det och se om åtgärd ska tas.

  Med vänlig hälsning
  Jenny
 • Tackar :)
  MK

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan bli synligt för alla.
Din e-post visas aldrig publikt. Läs vår policy