Kommentaren du söker har flyttats till en ny diskussion, eller är borttagen.

Lejondalsvägen fortsatt problem.

Har tidigare påtalat hastighet och övergångsstället. Bra med 40 gräns, men det följs inte.!Sätt upp fartkamera i båda riktningar. Blinksignal vid övergångstället,vid Boklokhusen. Jag tror detta är enda chansen att få ner hastigheten.

Birgitta Holmberg Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

 • Hej Birgitta och tack för ditt förslag. Jag vidarebefordrar det till Tekniska avdelningen.

  Med vänlig hälsning

  Anna Kontaktcenter
 • Idag blev någon nästan överkörd vid busshållplatsen rosenlundsvägen.

  Här kör bilar dagligen i snabb hastighet på fel sida av vägen för att passera bussarna, och idag var det någon som samtidigt skulle över. Inte bara det; det kom mötande trafik också så det blev mycket tutande.

  Mitt förslag är att ta bort de idiotiska "fösmalningarna" där folk bara gasar på för att komma förbi i tid, göra om bussstationerna så att bussarna kan svänga in och släppa förbi bilarna bakom, samt att kanske be polisen stå längs vägen en morgon och ta de 10tal bilar som kör på fel sida vid bussstationerna dagligen.

  En massa sk. trafikåtgärder som är gjorda för att sakta ner trafiken kommer bara frustrera dessa idioter som kör på vägen nog till att göra ännu mer dumma saker.

  Trafikljus för oss gående är säkert den bästa lösningen. Dessa kommer för det mesta vara gröna för bilisterna när ingen vill över ändå.

  Peter
 • Stort tack för ditt förslag, Peter!
  Jag förmedlar naturligtvis detta till tekniska avdelningen.

  Bästa hälsningar,

  Marcus Kontaktcenter

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan bli synligt för alla.
Din e-post visas aldrig publikt. Läs vår policy