Kommentaren du söker har flyttats till en ny diskussion, eller är borttagen.

Kommunala blommor

Det finns inte så mycket blomsterutsmyckningar i år, är det något man håller igen med?

Kommentarer

 • Hej Kenneth
  Ja det stämmer att det handlar om förminskad budget för blommor än tidigare år.

  Med vänlig hälsning
  Jenny
 • Hej Jenny! Du skriver att det är en minskning utav blombudgeten. En minskning? Det finns inga blommor i år över huvudtaget i Kungsängen. Tråkigt att se för det livar upp miljön. Någon blomkruka i kungsängens centrum borde ni kunnat ordna i år.
  Marianne
 • Hej Marianne

  Vår parkingenjör meddelar att budgeten är omfördelad. I dagsläget vill vi satsa på fasta blomsterarrangemang som återkommer varje år. Tex de nybyggda rabatterna kring kommunhuset, kyrkbacken och etapp 3 av Kungsängens centrum som påbörjas hösten 2017. Vi kommer inte längre lägga budget på utplanteringsblommor i urnor/amplar som endast klarar 1 säsong.

  Med vänlig hälsning
  Emma
 • Hej igen,
  Man kanske ändå skulle planera in en del blomsterarrangemang inför nästa års budget. Den här sommaren har jag rest runt i vårt land och på de flesta orter sett de fina planteringar och blommor som där finns, en del mer andra mindre. Men här finns känslan som att vi bor i en riktig fattigkommun det det inte finns pengar ens till blommor. Man förstärker känslan av identitet, hemtrevnad och välkomnade med blommor medan frånvaron av dessa gör oss mer till en "sovkommun" i skuggan av Stockholm.
  Mitt förslag är -tänk om!
  Kenneth
 • Hej Kenneth

  Vi vidarebefordrar dina synpunkter till ansvarig.

  Med vänlig hälsning
  Emma Sjöberg

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan bli synligt för alla.
Din e-post visas aldrig publikt. Läs vår policy