Kommentaren du söker har flyttats till en ny diskussion, eller är borttagen.

Julgran!

Hej!
Jag har idag av kommunens receptionister fått reda på att ingen julgran kommer att ställas upp på Kungsängens torg pga ombyggnationen där. Jag tycker det är så synd på så många vis för både mig och andra. Jag frågade en av arbetarna på torget för ett par veckor sedan om en gran skulle upp till jul och det bedyrade han. Är det verkligen inte möjligt att finna någon plats för en gran på Kungsängens torg? Det är ju delar som är klara redan och kanske byggansvariga kan peka ut en lämplig plats? Jag hoppas ni har möjlighet att ta tag i detta så fort som möjligt, vi behöver julstämningen här i Kungsängen!🎄

Med vänlig och förhoppningsfull hälsning/
Marianne Hergelius

Kommentarer

 • Hej, tack för ditt inlägg och dina synpunkter. Jag ska vidarebefordra detta till ansvarig på kommunens Tekniska avdelning och återkommer med ett svar.

  Med vänlig hälsning,
  Birgitta Kontaktcenter
 • Tack!!
 • Hej, tack för ditt inlägg! Beslutet att det inte kommer att bli någon gran i Kungsängens i år kvarstår. Beskedet du fick från en av arbetarna på torget är dessvärre felaktigt, vi beklagar detta. Nästa år när torget är nytt och fint och inte längre en arbetsplats kommer vi självklart att juldekorera och pynta.

  Med vänlig hälsning,
  Birgitta Kontaktcenter
 • Tack för svaret.

  Tråkigt att höra då man kan tycka att en gran isf istället kanske skulle kunna placeras exempelvis utanför Kulturhuset där någon byggnation inte längre förekommer eller runt coop/stationsområdet någonstans...alternativt ordna mindre granar och/eller andra typer av juldekorationer med belysning....men antar att viljan saknas.

  God Jul

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.