Julbelysning Brunna

Hej,
Vill höra med er om citatet från tillförordnad teknisk chef Linda Edgren verkligen stämmer i webbtidningens Mitti:s artikel 24 December? Citatet lyder ”– Det är en ekonomisk fråga, vi får se om vi har råd till belysning i rondellen nästa år. Vi har krav på oss att spara både här och där, då kan det vara bra att skadegörelse och stöld får effekt, att man får längta lite, säger Linda Edgren”. Ska vi kommuninvånare i Brunna tolka detta som en kollektiv bestraffning och är det i så fall bevisat att det är boende i Brunna som stulit föregående års juldekoration? LÄNK TILL ARTIKELN: https://mitti.se/nyheter/stolden-brunna-julbelysning/?omrade=upplandsbro&view=app .


Kommentarer

 • Hej Henri

  Tack för ditt inlägg. Vi har vidarebefordrat detta till Tekniska avdelningen.

  Med vänlig hälsning
  Anne-Li
 • När får vi svar på frågan?
  Lasse
 • Hej

  Vi har skickat en påminnelse till Tekniska avdelningen angående Julbelysningen i Brunna.

  Med vänlig hälsning
  Anne-Li
 • Hej, här kommer svar från ansvarig på Tekniska avdelningen:

  "Kommentaren om att skadegörelse och stöld får effekt landade fel i Mitti. Självklart ska inte alla Brunnabor straffas för att någon eller några personer genomför en stöld. Det vill jag vara tydlig med. Någon kollektiv bestraffning är det inte tal om, vilket också står i texten i Mitti. Jag är ledsen om du uppfattade det på det viset.

  Vi strävar alltid efter att göra det fint i alla delar efter de ekonomiska förutsättningar vi har till vårt förfogande. Det kommer vara samma belysning i rondellerna som under tidigare år, med undantag för de bollar som låg i en rondell. I övrigt ska ni känna igen er med belysning i både Brunna rondellen och i Granhammarsrondellen samt i Pettesbergsrondellen."

  Med vänlig hälsning,
  Birgitta Kontaktcenter

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.