Till senaste kommentaren

Frågor kring infartsparkering i Kungsängen.

Hejsan!
Jag är nyinflyttad till Upplands-Bro. Jag har sett på en karta att man vanligtvis ska kunna parkera vid pendeltågsstationen i Kungsängen, gratis om man har SL-kort? Men nu bygger de ju om där så jag undrar, var parkerar man lämpligast nu när man ska lämna bilen i Kungsängen och åka pendeltåget in? Finns parkering som är gratis om man har SL-kort?

Tacksam för hjälp!

Kommentarer

  • Hej Carina,
    Det går fortfarande att parkera på infartsparkeringen i Kungsängen. På infartsparkeringarna får du parkera maximalt 24 timmar. Vid Bro station är parkeringen avgiftsfri medan parkeringen vid Kungsängens station är avgiftsbelagd, med en aktiv periodbiljett om minst 30 dagar på ett SL Access-kort parkerar du dock avgiftsfritt i parkeringsautomaten.

    Enligt den preliminära tidplanen för E.ONs arbete med fjärrvärmeledningen kommer sträckan mellan korsningen Kungsvägen/Enköpingsvägen och infartsparkeringen på Enköpingsvägen att stängas av för fordonstrafik från och med vecka 26.  

    För att avlasta skytteltrafiken på Enköpingsvägen, mellan Centrumvägen och infarten till Strandvägen, hänvisar vi fordonstrafik till centrum och infartsparkeringen via Bygdegårdsvägen, Kyrkvägen, Ringvägen och Knektvägen.

    Med vänlig hälsning,

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.