Till senaste kommentaren
Kommentaren du söker har flyttats till en ny diskussion, eller är borttagen.

Igenväxta cyke- och gångvägar runt om i kommunen.

Normalt brukar det vid den här tiden på året vara ansat efter vägrenar, cykel- och gångvägar. Men i år är det ju under all kritik. Det hänger ner grenar, sly hänger ut över gång- och cykelvägar och i många fall nypon- och andra taggbuskar. Exempelvis efter gamla Enköpingsvägen (grusvägen parallellt med Enköpingsvägen, Högnäsvägen upp mot gång- och cykelvägen mot Lillsjöskolan, gång- och cykelvägen mellan Kungsängen och Bro. Allén upp till Urfjälls montessoriskola…….  
Detta är de jag kommer på i skrivande stund. Vid två tillfällen har jag fått pisksnärt på armar och ben av sly. Vi ett flertalet gånger har jag fått grenar i ansiktet och vid ett tillfälle hade jag fått en gren i ögat om jag inte var snabb nog att väja. Nu har jag ett snart läkt rivsår på smalbenet efter att ha blivit riven av en nypongren som hängt ut. Allt detta då jag cyklar. Det är omöjligt på vissa ställen att mötas med gående eller andra cyklande då det är väldigt smalt p.g.a. sly och grena som hänger ned från träd.

Inte bara att det kan ska någon, det ser dessutom ovårdat ut på många ställen.

Anette Andersson Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

 • Hej Anette

  Tack för ditt inlägg och för dina synpunkter!
  Dessa är nu framförda till ansvarig på tekniska avdelningen.

  Med vänlig hälsning

  Anette Kontaktcenter
 • Hej igen

  Tekniska avdelningen svarar att kommunens entreprenör precis startar omgång två av slåtter efter vägbanor och gång- och cykelvägarna.
  Samt att man planerar en större inventering över läget.

  Med vänlig hälsning

  Anette Kontaktcenter
 • Glöm inte gångvägarna utmed granhammarsvögen framförallt i Brunna
  Elvy
 • Hej Elvy

  Tack för ditt inlägg. Detta är nu framförda till ansvarig på tekniska avdelningen.

  Med vänlig hälsning
  Anne-Li
 • Vad händer? Inte mycket, skogen tar snart över gångvägen utmed granhammarsvägen men det kanske är meningen att dem inte ska finnas kvar. Suck o nu avverkning av skog utmed granhamnsrsvägen, hur långt skall det sträcka sig?

  Elvy
  Elvy
 • Hej Elvy, tack för ditt inlägg. Jag rapporterar till Tekniska avdelningens driftspersonal angående röjningen. Och återkommer med svar här hur långt avverkningen ska sträcka sig utmed Granhammarsvägen.

  Med vänlig hälsning,
  Birgitta Kontaktcenter
 • Hej igen, Tekniska avdelningen planerar en inventering av samtliga gång- & cykelvägar i Brunna-området där man kommer att kontrollera vegetationen i anslutning till GC-vägarna. Efter att inventeringen är klar kommer man att göra bedömning om var och vad som kommer att klippas och röjas.

  Bullerskyddet kommer att byggas mellan Musikvägen och Marknadsstigen.

  Med vänlig hälsning,
  Birgitta Kontaktcenter

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.