Kommentaren du söker har flyttats till en ny diskussion, eller är borttagen.

Hundrastgården Kungsängen

Varför sköts inte denna rastgård bättre. Gräset är så högt och vildvuxet nu så mindre hundar kan inte vistas i denna hundrastgård. Tacksam om detta fixas innan helgen

Kommentarer

 • Hej Pia

  Tack för ditt inlägg.
  Vi tar det vidare till den tekniska avdelningen.

  Med vänlig hälsning
  Anette Kontaktcenter
 • Hundrastgårdar modell Upplands-Bro är ett skämt! Jag föreslår att ansvariga på kommunen gör en studieresa till Rålambshovsparken för att på plats studera hur det ska /kan se ut.
 • Kan bara hålla med Dig Björn Glavenholm.
  Sorgligt med en kommun som har så mycket fridluftsområden men inte kan ordna en bättre och fler rastgårdar för våra hundar.
 • "Våra hundar"?? Inte alla skattebetalare är intresserade av att hålla era förslavade rovdjur under armarna. Det är knappast kommunens uppgift heller. Ni får väl skramla själva.
 • Fånigt inlägg av "anonym" Det är inte alla skattebetalare som är pensionärer,bilägare,har barn,konstintresserade,vill läsa böcker på bibliotek,gillar att bada, vill sopsortera,spela fotboll,åka skridskor mm. Men i det här landet har vi det så att kommunens intäkter fördelas på olika områden. Där även områden där hundägare kan låta sina hundar röra på sig (det råder kopplingstvång största delen av året)

  Jag tycker att det inte vore helt fel att istället för "hundrastgård" görs en större hundlekplats där färdig rastade hundar kan leka och få motion. Liknande den här i Kumla : https://www.svt.se/nyheter/lokalt/orebro/hundlekplats-i-kumla-invigs

  // ägare av förslavat rovdjur ;-)
 • Hej Johan och tack för ditt inlägg! Jag vidarebefordrar ditt förslag till Gata & Park avdelningen.

  Med vänlig hälsning
  Anna Kontaktcenter

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.