Kommentaren du söker har flyttats till en ny diskussion, eller är borttagen.

Gångväg Drivhusslingan/Spireavägen

Hej,
För ca 1 år sedan sattes det upp bommar för gångvägen mellan Drivhusslingan och Spireavägen. Den bom vid Drivhusslingan har sedan dess ständigt stått öppen, varför?
Det förekommer väldigt mycket biltrafik på denna gångväg, så det vore föredömligt om bommen kunde stängas. Mina barn som bor precis bredvid gångvägen och gärna är ute och cyklar där har flertalet gånger fått kasta sig in i buskarna för att slippa bli påkörda.

Kommentarer

 • Hej Sofia,
  Tack för ditt meddelande,
  Bommarna är öppna för vinterväghållning till och med 30 maj. Sedan kommer de låsas, återkom gärna om de fortfarande står öppna efter det.
  Med vänlig hälsning
  Martina Kontaktcenter
 • Tack för svar. Antog att så var fallet när de sattes upp, men de har ju konstant varit öppna sen dess. Vinter, vår, sommar och höst.
  Då får vi hoppas att det blir mer ordning på det 2018.
  Sofia
 • det stämmer att bommen vid Drivhusslingan har varit öppet året runt i minst 1,5 år och det förekommer väldigt mycket biltrafik på cykelbanan. Såg en vit skåpbil (hemtjänst?) som svängde in imorse och förtsätt mot Spireavägen. 
  Julia
 • Det gäller också cykelbana mellan Drivhusslingan/Buxbomsvägen. Alla kör där, kanske dags att sätta upp lite skyltar? Och stänga under sommartid
  Julia
 • Hej,
  Tack för information, vi tar det vidare till ansvarig avdelning,
  Med vänlig hälsning
  Martina Kontaktcenter

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan bli synligt för alla.
Din e-post visas aldrig publikt. Läs vår policy