Till senaste kommentaren
Kommentaren du söker har flyttats till en ny diskussion, eller är borttagen.

Foodtruck Lillsjön, ett skämt?

Jag undrar över den s.k Foodtrucken i Lillsjön? Hur kan ni kalla den för foodtruck, det finns ju ingen mat. Det som finns är kokt korv med bröd!?! Resten är godis och annat onyttigt. Är detta vad kommunen vill att våra barn och ungdomar ska äta under dagen när de är och badar eller gör andra aktiviteter i Lillsjön? Jag vet att kiosken brann ner och kommunen lovade att göra sitt bästa för att hitta en snabb och bra lösning. Ni kan väl ändå inte mena att detta var den bästa foodtrucken som kunde ordnas fram? Det finns ett överflöd av foodtrucks i Stockholm, varför ta hit en som inte att fixa något bättre? Är det detta vi betalar skatt för? Skärpning!
Besviken badgäst boende i kommunen sedan födseln!

Kommentarer

 • Hej Jessica,
  Vi valde att själva driva detta i kommunens regi för att ge ferieungdomar möjlighet att få sysselsättning.
  Det krävs tyvärr många tillstånd för att få möjlighet att sälja mer avancerad mat och med den korta varslen efter branden till högsäsong så fanns det inte tid nog att få alla dessa tillstånd och det fanns inte många alternativ för att få till en lokal/bil för att driva i egen regi.
  Med vänlig hälsning
  Linda Kontaktcenter
 • "Är detta vad kommunen vill att våra barn och ungdomar ska äta under dagen när de är och badar eller gör andra aktiviteter i Lillsjön?"
  Det är väl ditt ansvar som förälder vad ditt barn gör eller inte på badplatsen!
  Dessutom har jag extremt svårt att se t.e.x. Grilled Halloumi hade valts före glass av ett barn...

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.