Till senaste kommentaren

Bytesboden Kretsloppscentralen Brunna

Bytesboden vid Kretsloppscentralen i Brunna har åter öppnat, den har öppettider 11-16 tisd, torsd, fred. Numera är den tydligen bemannad.
Bra så långt, jag tycker det vettigt att man kan lämna/hämta saker som annars skulle malas ned.
Men jag önskar att man kunde ha lite utökade öppettider. Vi som jobbar utanför kommunen eller behöver vara på vår arbetsplats längre än till före kl 16 (så är det nog med de flesta förvärvsarbetare) har ingen möjlighet att besöka boden.
Om syftet med boden är just att kunna lämna/hämta sådant som har ett annat värde än sopor tycker jag att man borde bereda också den stora massan kommuninnevånare den möjligheten.

Kommentarer

 • Hej, vi har planer på att utöka öppettiderna framöver, med kvällar och eller helger. Men jag har inget tidsprognos på när. Håll utkik på kommunens hemsida - information kommer löpande upp där.

  Med vänlig hälsning,


  Birgitta Kontaktcenter
 • Hur gårt det i denna fråga?
  Jag själv är också angelägen om att öppettiderna ändras så majoriteten faktiskt kan använda denna tjänst.
  Om något så borde den enbart vara öppet på helgerna ifall det rör sig om en kostnadsfråga iom att den tydligen behöver vara bemannad.

 • Hej Johan

  Vi förmedlar ditt förslag till avfallsenheten. Öppettiderna är oförändrade inom överskådlig framtid men man hoppas och arbetar för att kunna utöka dessa.

  Med vänlig hälsning
  Anette Kontaktcenter

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.