Till senaste kommentaren

Återvinningsstation på Rönnbärsvägen

Hej,
Har en fråga angående återvinningsstationen på Rönnbärsvägen. Är det ett permanent plats för den där eller ska den flyttas? Den ligger precis på den sidan av huset där sovrummen är. Det är mycket störande när flaskorna kastas på lördag och söndag morgon kl 5. Barnen kan inte sova. Det var mycket bättre när den låg på parkeringen vid Rönnbärsvägen framför förskolan. Det kommer massor av bilar som inte bor på Rönnbärsvägen och kastar sina soppor där. Det är omöjligt att sova med öppet fönster på morgonen.
Tack

Kommentarer

 • Hej Elena,
  Tack för ditt inlägg.

  Vi tar frågan vidare till FTI som är entreprenören som har hand om återvinningsstationerna i Upplands-Bro kommun.

  Med vänlig hälsning,

 • Stopp! Det som är risken och det farliga när dessa containrar står inom bostadsområdet på Rönnbärsvägen där det stog tidigare är;

  Bilarna som kör in och tömmer är en fara för alla barn/människor som ska gå till dagis eller busshållplatserna. Det är många barn som går här och ska till sitt dagis på den här sidan.

  Du kan väl ändå inte mena att barnen ska riskera att bli överkörda?

  OM kommunen tar ansvar och ser till att det finns containrar för Norrbodas alla boende inom deras område så minskar nyttjandet enormt.

  Bilarna är STORA och det är TRÅNGT mellan bilraderna där dom ska köra in och det är där barnen går.
  Hoppas ni förstår detta. • Hej,
  Tack för inlägg, vi tar det vidare till ansvarig avdelning.
  Med vänlig hälsning
 • Hej,
  Vi har nu fått svar från vår tekniska avdelning att den återvinningsstation som närmast är planerad är vid nya handelsområdet. Dock kommer det inte bli i år.
  Med vänlig hälsning
 • Hej,
  Tack för era svar.
  Det är störande och störande med glas container där den står nu.Det är omöjligt att ha sovrumsfönster öppet på morgonen eftersom alla kastar sina flaskor där. Det är också ett bostadsområde och jag kan inte säga att det är mindre risk för barn nu. Det är vägen mot förskolan också. Och många barn som går där. Nu det blev mer och mer bilar som kommer och lämnar sina skräp där, inte bara de som bor i område.
  Mitt förslag är att glas container ska flyttas längre bort från bostadsområde. Andra container kan ligga kvar.

  Elena
 • Hej Elena,
  Tack för ditt inlägg.

  Vi tar ditt förslag vidare till ansvarig avdelning.

  Med vänlig hälsning,
 • Hej,
  Har ni fått nått svar från ansvarig avdelning?
  Det va längre sen jag skrev sist men jag fick inget svar.
  Det känns inte bra att vakna en lördag kl 3 på natten av ljudet från krossande flaskor. För de som inte har sina sovrumsfönster bredvid glass container kanske det är bra att återvinning stationen finns där men inte för oss som kan inte sova på nätterna eller på en helgmorgon.

  //Elena
 • Hej Elena,
  Tack för ditt inlägg.Vi ber om ursäkt för sent svar.

  Vi har fått besked från ansvarig avdelning att FTI AB (Förpacknings & Tidnings Insamlingen AB), som har hand om återvinningsstationerna, kommer att åka ut dit och se över placeringen av containrarna.

  Med vänlig hälsning,
 • Tack

  //Elena

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.