Till senaste kommentaren

Årets Kungsfest och aktiviteter på Kungsängens nya torg

I fjol vår när ni presenterade det nya torget i Kungsängen sa ni att Kungsfesten skulle arrangeras på torget. Det torg som"folket" skapat och som skulle fyllas med folkliv året runt.  Se bifogad länk: http://www.upplands-bro.se/nyheter-2018/2018-04-03-kungsangens-torg-ska-bli-gronare-och-ljusare.html

Varför nyttjar ni inte torget för kommande Kungsfest?

Upplands-Bro villaägarförening har framfört förslag om kvällsfest på torget en kväll i månaderna juni-septemper, allt för att torget ska bli "folkets" i varje fall några kvällar under sommaren. Politiker och tjänstemän ta nu chansen och se till att något trevligt händer på vårt nya torg.

Kommentarer

 • Hej Sven,

  Tack för ditt meddelande. Jag har framfört dina synpunkter om torget till berörda tjänstemän.

  Projektledaren för Kungsfesten svarar att årets fest arrangeras på Kungsängens IP eftersom dels var det inte säkert att torget skulle bli klart i tid samt att Kungsfesten har också vuxit med åren och allt fler invånare, föreningar och företag som visar upp sig kommer till evenemanget. Förra året var det ca 4500 besökare exkl utställare. Vi kommer att utvärdera årets fest och sedan får vi se hur det blir nästa år.

  Trevlig helg!
  Mvh,

  Jasmin Kontaktcenter

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.