Tidigare fråga

Den 1/10 2020 ställde jag följande fråga:

Skyltning Cykelbanor

Vad gäller för skyltning av cykelbanor? T.ex. Västergatan norra sida mellan Bryggargatan och Tommarpsvägen. Här är asfalterat på ett sätt som antyder en cykelbana, men skyltning saknas längs hela sträckan. Riskerar jag böter för att cykla på en gångbana?
Fredrik1 Okt 2020 Rapportera olämpligt innehåll

Sex månader senare (!) kommer ett svar som inte fullt svara på frågan, men det gör inte så mycket. Däremot är det upprörande att när jag meddelas i mail att det finns en svar finns det en länk om jag vill kommentera vidare. Då kommer jag till forumet, men frågan är stängd för vidare kommentarer.
Två ny frågor då:
Är sex månader förenligt med den målsättning ni har vad gäller svarstid?
Varför stoppas möjligheten till ytterligare diskussion?

Fredrik

Kommentarer

 • Hej Fredrik,

  Kommunen har som målsättning att besvara inkomna frågor inom 24 timmar men då vissa frågor går vidare till förvaltningarna och/eller kräver utredning tar det ibland längre tid.

  Vi har ett pågående projekt i kommunen att förbättra dessa svarstider och hoppas på en lösning inom kort. Parallellt med detta projekt pågår en satsning att söka upp äldre trådar i vårt medborgarforum som ännu inte fått svar och åter ställa dessa frågor vidare till förvaltningarna. Jag ber om ursäkt om du upplever projektet som upprörande. Vi hoppas att satsningen istället ska upplevas som något positivt då ni som medborgare kommer kunna få svar på ställda frågor.

  Det ser ut som att tråden blivit låst då ärendet ansågs besvarat. Jag öppnar upp tråden igen för vidare diskussion. Tack för att du påpekar detta för oss.

  Ha en härlig dag,
  Therese
 • Nej, jag upplever inte projektet som upprörande! Jag tycker bara att det är dåligt att en fråga blir liggande i sex månader utan att kommenteras.
  Fredrik
 • Hej Fredrik,

  Jag förstår din känsla och av just den anledningen arbetar vi just nu hårt med att få bort detta problem. Förhoppningsvis har vi snart en betydligt bättre situation.

  Njut av dagen,
  Therese

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.