Till senaste kommentaren

Rökning m.m på Trelleborgs centralstation

Hej, Jag vill fråga om det verkligen är tillåtet att röka och dricka alkohol där tågen kör in under taket? Tycker där står personer och hänger varje dag nu! Det stinker och jag tål det inte. Dessutom grisar de ner, snälla gör något åt detta ?? Det är ju annars en fin station.
Irene Witte

Kommentarer

 • Hej Irene!

  Det är rökningsförbud där, det är dessvärre ett svårt problem att lösa när folk inte tar hänsyn till reglerna. Ansvaret för perrongerna ligger dock hos Trafikverket, då det är spårområde så får kommunen inte göra några åtgärder på perrongerna.

  Ha en fortsatt trevlig dag!  Mattis
 • Jag har kontaktat Trafikverket men de nonchalerar det. Nu har det förvärrats på plattformen också, nu samlas det massor av duvor p.g.a. av matrester som slängs.
  Varför rensas och städas det aldrig upp på spår och på plattform samt sätts upp ordentliga skyltar om att hålla rent? Sjukt att vi skall vada fram i andras skit, andas in andras skit  och se eländet. Det leder även för sämre respekt för folk att inte börja skita ner.
  Iréne
 • Hej Irene!

  Så här svarar gatuchefen Kristoffer Tonning:
  "Skräpplockning inom spårområdet, dvs plattform och spår, sköts av Skånetrafiken respektive Trafikverket. Gatuavdelningen har vidarebefordrat synpunkten/klagomålet."

  Ha en fortsatt trevlig dag!
  Mattis
Inlägget är stängt för ytterligare kommentarer.