Till senaste kommentaren

Hur köper jag månadskort för Skarpskyttens pendlarparkering?

Hur kan jag köpa månadskort för Skarpskyttens pendlarparkeringen, från 1. 09? Gäller månadskortrtet för en bil eller två olika bilar kan använda detta för att parkera i olika tider?
Visa bästa svaret

Kommentarer

 • Hej Stoyan!

  Du kommer att kunna betala din biljett via app, sms eller talsvar. Det kommer att finnas informationstavlor på parkeringen som förklarar hur du går tillväga för att betala avgiften.

  Ha en bra dag.
  Sebastian
 • Hej.
  Stämmer det att jag inte är garanterad plats även om jag köper månadskort?
  Hur ska detta då gynna pendlarna?
  martin
 • Hej Martin!
  Jag har ställt din fråga till Gatuavdelningen och återkommer med ett svar.

  Ha en bra dag!
  Sebastian
 • Vad är det för app & när blir den tillgänglig? När kan man börja köpa månadskort?
  rikard
 • Hej Rikard!
  Se svar ovan.
  Det kommer att finnas informationstavlor på plats på parkeringen från det att avgiftsbeläggningen börjar gälla 1 september.
  Sebastian
 • Hej!
  Såhär svarar Trafikingejör Johan Hansson angående att köpa månadskort:

  Jag är själv inte involverad i upphandlingen av betalningsmöjlighet av månadskorten utan det är bolaget som handhar parkeringsytan som gör detta, och själva upphandlingen är inte färdigt så vitt jag vet. Jag vågar därför inte svara på exakt hur man går tillväga när man köper sitt månadskort. Men som parkör ska man kunna köpa månadskort via sin mobiltelefon. Vi får återkomma med mer info när vi vet vilket/vilka bolag som vinner upphandlingen att tillhandahålla betalningsmöjlighet för parkering på ytan.

  Jag har tyvärr inte mer info att delge i dagsläget, än att man kommer kunna köpa sitt månadskort via sin mobiltelefon. Information om hur man gör kommer även komma upp ute på plats så fort vi vet.

  Tanken är att parkeringsytan ska kunna samnyttjas i enlighet med vad Trelleborgs kommuns parkeringsstrategi framhåller. Därmed är också tanken att det kan säljas något fler månadskort än vad det faktiskt finns parkeringsplatser
  Sebastian
Inlägget är stängt för ytterligare kommentarer.