Medborgarförslag

Hej,
Kan inte skriva ut medborgarförslag (dokument). Skulle någon kunna justera detta på hemsidan?
Tacksam för snabb återkoppling.

Kommentarer

 • Hej Eva-Karin,

  Jag har skickat över detta till vår kommunikationsavdelning. Återkommer när jag får svar av dem!

  Ha en bra dag!
  Nathalie Kommunvägledare
 • Hej igen!

  Se svar nedan:

  "I Medborgarförslagen visas det som förslagsställaren har skickat in i ett formulärfält vilket kan göra det lite problematiskt med utskrifter i vissa lägen. Försöker jag göra en PDF-fil kommer inte den texten med men skriver jag ut direkt från Safari så fungerar allt bra. Så mitt råd är att prova med en annan webbläsare. Alternativt så kan man också skärmdumpa sidan. 

  Tanken med spridning av medborgarförslagen för att få röster är i första hand att man ska sprida dem digitalt på sociala medier. "

  Om du fortfarande upplever problem så ber jag dig att mejla in till Kundtjanst@trelleborg.se med lite mer information så vi kan hjälpa dig vidare. 

  Ha en bra dag! 
  Nathalie Kommunvägledare
 • Har haft i tankarna att flytta till Trelleborg men efter ha läst i Expressen hur ni behandlar en av era äldre innevånare som bor i en bil 88 år gammal utan hjälp till bostad/äldreboende är chockerande. Nej tack till en kommun med den människosynen.
  Hälsningar
  Ove Landin
  Ove

 • Vi har uppmärksammat att det cirkulerar en film om en situation i Trelleborg som väcker stort engagemang. Som framgår av filmen har mannen kontakt med Trelleborgs kommun och det pågår ett ärende.

  Vi jobbar gemensamt i kommunen för att lösa ärendet på bästa sätt, men av hänsyn till mannens integritet kan vi inte lämna ut några detaljer i ärendet. 

  Mvh/Trelleborgs kommun


  Nathalie Kommunvägledare

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.