Medborgarförslag

Hej,
Kan inte skriva ut medborgarförslag (dokument). Skulle någon kunna justera detta på hemsidan?
Tacksam för snabb återkoppling.
Eva-Karin Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

 • Hej Eva-Karin,

  Jag har skickat över detta till vår kommunikationsavdelning. Återkommer när jag får svar av dem!

  Ha en bra dag!
  Nathalie
 • Hej igen!

  Se svar nedan:

  "I Medborgarförslagen visas det som förslagsställaren har skickat in i ett formulärfält vilket kan göra det lite problematiskt med utskrifter i vissa lägen. Försöker jag göra en PDF-fil kommer inte den texten med men skriver jag ut direkt från Safari så fungerar allt bra. Så mitt råd är att prova med en annan webbläsare. Alternativt så kan man också skärmdumpa sidan. 

  Tanken med spridning av medborgarförslagen för att få röster är i första hand att man ska sprida dem digitalt på sociala medier. "

  Om du fortfarande upplever problem så ber jag dig att mejla in till Kundtjanst@trelleborg.se med lite mer information så vi kan hjälpa dig vidare. 

  Ha en bra dag! 
  Nathalie
 • Har haft i tankarna att flytta till Trelleborg men efter ha läst i Expressen hur ni behandlar en av era äldre innevånare som bor i en bil 88 år gammal utan hjälp till bostad/äldreboende är chockerande. Nej tack till en kommun med den människosynen.
  Hälsningar
  Ove Landin
  Ove

 • Vi har uppmärksammat att det cirkulerar en film om en situation i Trelleborg som väcker stort engagemang. Som framgår av filmen har mannen kontakt med Trelleborgs kommun och det pågår ett ärende.

  Vi jobbar gemensamt i kommunen för att lösa ärendet på bästa sätt, men av hänsyn till mannens integritet kan vi inte lämna ut några detaljer i ärendet. 

  Mvh/Trelleborgs kommun


  Nathalie
 • Hej
  Här kommer ett litet förslag nu i coronatider. Jag önskar att kommunen erbjuder alla affärer att ha vars ett litet affärsstånd på torget gratis under våren och sommaren med början omedelbart. Avstånd emellan. Det ger oss äldre möjlighet att, på ett enkelt sätt, handla basvaror typ mjölk, bröd, smör, ost och grönsaker. Det blir naturligtvis lite tankearbete med hur kylan till kylvarorna ska fungera men jag kan tro att det går att lösa om man inte rider på paragraferna....det är ju ett undantag nu!
  Min man och jag flyttade till underbara Trelleborg för 7 år sedan. Då var torget levande med mycket aktivitet!
  Ewa
 • Hej Ewa,

  Vi har skickat ditt förslag vidare till gatuavdelningen som är ansvarig för torghandeln.

  Önskar dig en fortsatt trevlig dag!
  Sofia Kommunvägledare
 • Hej
  Jag har ett förslag till Trelleborg politiker att minska spridning av corona viruset skulle alla invånare i Trelleborg och i hela Sverige ha munskydd det hjälper att göra slut på smittan .nästan 800 döda i Sverige ,Vad väntar de politiker att att halfte av Sverige invånare ska vara döda.Om politiker reagera inte snabb och stoppa spridning så det blir försent. Jag hoppas att politiker kan svara på min förslag.
  Fouad
 • Hej Fouad,

  Här kommer svar från kommunstyrelsens ordförande Mikael Rubin:

  "Hej!
  Trelleborgs kommun följer centrala direktiv i samband med coronapandemin. Vi kan inte enskilt i Trelleborgs kommun införa regler om munskydd."  Ha en fortsatt trevlig dag!
  Sofia Kommunvägledare
Inlägget är stängt för ytterligare kommentarer.