Måsskit på vår altan

Vi har ett onödigt och otrevligt problem. Det består av att en tant dagligen kommer till Stadsparkens södra ingång och matar "sina" måsar. Jag har försökt förklara för henne att under tiden de väntar på henne sitter måsarna på hustaket och då skiter de rakt ner på vår altan. Vilket i sin tur innebär att det är obehagligt att använda altanen. Jag har sagt att hon kan gå ner till dammarna i Stadsparken, och där mata måsarna, men det passar inte henne.
Går det inte att förbjuda henne att mata måsarna där hon gör det, eller skall vi inte kunna använda altanen till vår nya (och dyra) lägenhet?
Mvh
Roland


Kommentarer

 • Hej Roland,

  Vi har fått information av parkavdelningen att de har varit i kontakt med damen om problemet men att de inte har möjlighet att göra mer. Vi har även kontaktat miljöförvaltningen som menar att handläggningen av den här typen av ärenden är svår, då det inte går att totalt förbjuda matning av fåglar.

  Trevlig helg!
  Sofia Kommunvägledare
 • Hej Sofia.
  Vi vill inte att tanten skall totalförbjudas att mata "sina" måsar - men hon kunde väl göra det vid dammarna så vi hade kunnat använda vår altan.

  Håll avstånden i helgen
  Roland


  Roland

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.