Till senaste kommentaren

Mur o smideskonstruktion vid utfart från Korsåkersvägen

Hej. Mur o smideskonstruktion vid utfart från Korsåkersvägen. Var hittar jag mitt inlägg och vad har ni svarat från kommunen? För två dagar sedan uppstod ett tillbud som kunde slutat illa. Jag tror det var någon av kommunens tjänstefordon som anade faran och de stannade när jag försökte ta mig ut på Skegrie Stations väg. Nästa gång är det någon annan som kanske inte är lika försiktiga som mig och kommunens personal. Vad händer i frågan? Har ni på kommunen varit ute och kollat vad jag menar? En olycka kommer att ske, förr eller senare som det ser ut idag med en tät tujahäck till vänster och en mur o smideskonstruktion som helt stänger sikten diagonalt till höger. Glesheten och sikt från 90 graders vinkel spelar ingen roll här. När man får fri sikt från både höger och vänster då är man redan långt ute med bilen i den Korsande vägen och då smäller det. Många gånger står det fordon parkerade nära inpå utfarten på Stationsvägen och detta måste också stoppas omedelbart. Skegrie Station väg är starkt trafikerad sedan utfarten till Västra Värlinge vägen stängdes för biltrafik. Folk från Norr- Söder och Västerängen som skall köra mot E 6an passerar de flesta detta kors.

Kommentarer

 • Hej Kurt,

  Vi kan tyvärr inte se att vi har fått in ditt meddelande som du hänvisar till. Jag har skickat förfrågan vidare till Tekniska förvaltningen och bett dem att återkoppla till oss. Vi återkommer så fort vi har ett svar.

  Ha en bra dag!
  Nathalie
 • Konstigt, jag fick ju tack för mitt inlägg och skulle få svar i min epost.
  Jag ställde ju en enkel fråga om kommunen medgett bygglov på den mur och smides konstruktionen som är uppförd på den nybyggda fastigheten på Skegrie Byaväg,utfart från Korsåkersvägen. Här är i så fall gillrats en dödsfälla med kommunens medgivande. Sikten både till höger och vänster är så gott som obefintlig för oss som bor och kör ut på Skegrie Stations väg. Så här får det inte vara.
  Kurt
 • Hej
  Jag gjorde en kommentar och tog upp en del frågor som jag ställde i meddelandet som ni säger att ni inte kan hitta. Blev meddelandet bortplockat? Ställer huvudfrågan nu för tredje gången: Har kommunen medgett bygglov för den mur och smideskonstruktion på fastigheten Skegrie Stations väg?
  Kurt
 • Hej igen Kurt,

  Vi tog emot ditt samtal under fredagen och lade då ärendet vidare till Samhällsbyggnadsförvaltningen med dina kontaktuppgifter. Vi har bett dem att kontakta dig gällande dina frågor.

  Ha en riktigt bra dag!

  Nathalie
 • Hej Kurt,

  Vi har nu fått svar från Samhällsbyggnadsförvaltningen, se svaret nedan:

  "Tack för ditt mail!
  I aktuellt ärende finns det inget bygglov för någon mur eller plank. Vi upprättar tillsynsärende utifrån din anmälan. Som anmälare kommer du få bekräftelse samt information om beslut mm under ärendets gång.
  Vi kommer att åka ut på aktuell fastighet senast under kommande vecka."

  Ha en bra dag!
  Nathalie
Inlägget är stängt för ytterligare kommentarer.