Till senaste kommentaren

Bristande underhåll av grönytor i Anderslöv

I Anderslöv har vi fått det fantastiska Familjens hus; vacker byggnad och mycket service på ett ställe. Och så satsar man på planteringar med buskar runt hela fastigheten/parkeringen - bara växterna måste ha kostat tiotusentals kronor och till det ska arbetstimmar och markarbete läggas.
Men någon har "glömt" att en sådan investering behöver vatten och ogräsrensning. Jag är på biblioteket regelbundet och det är sorgligt att se hur en stor del av buskarna nu snart är döda. Syrenbuskar utanför vårdcentralen som varit bruna och torra i flera veckor. De lägre buskarna vid/runt bland annat biblioteket konkurreras snart ut av nästan meterhöga tistlar och annat ogräs. Dessutom växter det kraftigt ogräs GENOM asfalten på trottoaren vid vårdcentralen.
Jag är verkligen glad för satsningen på Familjens hus, men investeringarna i utemiljön är pinsamt dåligt förvaltade skattemedel.
Camilla

Kommentarer

  • Hej,

    Se svar från Stadsmiljöavdelningen:

    "Stadsmiljöavdelningen utreder och jobbar för närvarande med detta område. Något har gått fel i projktering/anläggning och vissa delar är inte färdigbyggda eller sköts inte. Vi hoppas få ordning på detta."

    Ha en fin dag!
    Ruben Kommunvägledare

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.