Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.
Kommentaren du söker har flyttats till en ny diskussion, eller är borttagen.

Reseplanerare 2 Leg.name och Leg.dir tomma ibland

Hej,

Legs får ibland tomma Leg.name och Leg.dir i svaret från Reseplanerare 2. Jag har hittils sett det för tunnelbanans gröna linje och tunnelbanans blåa linje. Felet verkar endast uppstå för reseförslag med minst ett byte, alltså t.ex. från Stadshagen till Rådmansgatan.
Rasmus Öhrstig Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

 • Det händer även att endast Leg.dir saknas för Legs med blå linje.
  Rasmus Öhrstig
 • Halloj Rasmus!

  Jag testade att göra sökningar från Rådmansgatan till Stadshagen men kunde inte återskapa felet du beskriver. Ungefär hur ofta brukar det ske? Har du ett exempel med datum och tid som vi kan testa? Gärna ett datum som är längre (några veckor) fram i tiden!
  Trafiklab
 • Jag hittar inga reseförslag längre fram i tiden som har det här problemet. Det går att hitta felet någon timme framåt i tiden och några timmar bakåt.

  Felet verkar vara kopplat till realtidssökningar, för om man söker med tabelltid istället så ser allt bra ut, i alla fall för sökningen mellan Rådmansgatan och Stadshagen.

  Det verkar vara 5-10% av resultaten som får det här problemet när man söker med realtid mellan Rådmansgatan och Stadshagen.
  Rasmus Öhrstig
 • Du har rätt i att det verkar vara något med realtidssökningar, jag lyckades återskapa felet med parametern realtime=true ​och en sökning bara lite framåt i tiden mellan Stadshagen och Rådmansgatan. Tack för felanmälan!​​​

  // Kevin
  Trafiklab

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.