Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.
Kommentaren du söker har flyttats till en ny diskussion, eller är borttagen.

Svårt att hitta priset

Varför ska det vara så omöjligt att hitta priset för bussen mellan Uppsala och Arlanda? Klicka på Visa priset men inte får jag nåtot pris inte.

Thomas Lundgren Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

 • Hej Thomas!
  Tack för din synpunkt. Tyvärr kan vi på TiM.se bara visa priser på biljetter som säljs via våra egna försäljningskanaler, dvs. SJ Regional-automaterna och TiM-ombuden; www.tim.se/ombud

  För information om priser för flygbussen mellan Uppsala och Arlanda hänvisar vi till: http://www.ul.se/sv/biljetter/Enkelbiljett/

  Flygbussbiljett Uppsala – Arlanda 100 kr
  Flygtågbiljett Uppsala – Arlanda 140 kr

  PS.
  När du gör en sökning och klickar på "Fler priser" kommer följande faktaruta fram, om något är otydligt i denna text tas feedback tacksamt emot!

  Biljetter för gränslösa resor
  Med en TiM-biljett kan du kombinera SJ Regionaltåg och InterCity med pendeltåg, regionbussar, stadsbussar och Stockholms tunnelbana. Vill du bara resa med SJ eller bara med lokaltrafik hänvisar vi till separata biljettköp.

  Resan du har sökt innehåller ingen SJ-sträcka. Läs mer om respektive TiM-bolags egna biljetter [länk till: http://www.tim.se/lokaltrafik]. För pris- och biljettinformation hänvisar vi till respektive TiM-bolags hemsidor, se länkar i sidfoten nedan.

  Klas, TiM-koordinator

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt inlägg & namn blir synligt för alla.
Din e-post visas aldrig publikt. Läs vår policy