Till senaste kommentaren
Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

Vi har anmält intresse men inte hört något?

Obj, 401-002-01-055.
Jag anmälde vårt intresse för denna lägenhet på Skogsvägen 18, men har inte hört något.
För en tid sedan var vi på visning av en annan lägenhet på samma gata. Då låg vi på plats 3, så vi förväntade oss att bli inbjuden till visning av denna lägenhet
Roland Lundqvist

Kommentarer

 • Hej!
  Lediga lägenheter läggs ut på hemsidan och ligger sedan ute i ca 1 vecka. Under tiden lägenheten ligger ute på hemsidan görs ingen uthyrning på denna. D.v.s. du kan inte få besked om hur du ligger till innan bokningstiden gått ut. Efter ca 1 vecka plockas lägenheten bort och erbjudande går ut till de fyra-fem första i kön som har mest poäng. Efter en vecka när alla har svarat går vi igenom alla de som fått erbjudande och skriver kontrakt med den som har längst kötid. Hör du inte av oss inom ca 14 dagar från det att du anmält intresse för en lägenhet, har du tyvärr inte blivit erbjuden den.
  Det betyder att köordningen kan variera beroende på hur många som sökt just den lägenheten som ligger ute just då. Exempel att ibland kan det vara 20 sökande på en lägenhet och nästa gång vi lägger ut en lägenhet kan det vara 30 sökande och då beror det ju på dom som sökt hur många poäng dom har.
  Fortsätt och sök lägenheter som läggs ut på hemsidan och så hoppas vi att det blir er tur att gå på visning snart.
  Med vänlig hälsning
  Anette Granzell Uthyrning, Marknad

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.