Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.
Kommentaren du söker har flyttats till en ny diskussion, eller är borttagen.

Parkerings

Hej det här med parkering verkar vara en dilemma. Det finns inget val än att bygga ut flera parkeringar i området Innan det blir kris. Det går att fixa flera i samma rad vid besökande där är det bara dödyta. Menar på Getingstigen /Layal

Kommentarer

 • Hej jag heter saad habeeb jag bor i getingstigen 3 jag behöver en till parkering till bustaxibil. Kan jag anmäla intresse för Husvagns parkering eftersom jag inte kan parkera min bil i den vanliga parkeringen .
  tacksåmycket

  M.V.H
  saad mansoor
 • Hej Saad,

  Ja, om du har en bil som är minibuss etc. kan du söka en husvagnsplats.

  Hälsningar
  Johanna
 • Hur gör jag för att kunna premiera på lediga parkeringsplatser?

  Mvh Lina
  Lina
 • Hej Lina,

  Om du vill prenumerera på en parkeringsplats går du inte under "intresseanmälan parkering" och klickar i "ja" under "Prenumerera på p-platser som passar dina önskemål"

  Hälsningar
  Johanna
 • Hej.
  Om jag inte får upp några områden när jag söker parkeringsplats betyder det att det inte finns några tillgängliga? Inte helt glasklart på ansökningssidan.
  Tommy
 • Hej Tommy,

  Är du hyresgäst hos Telge Bostäder? Det är endast de som har ett lägenhetsavtal som kan hyra p-plats.

  Hälsningar
  Johanna
 • Hej.

  Det är så att jag har tecknat avtal om garageplats från och med den 1/7-2017.
  Detta infaller på en lördag. När får jag tillgång till den?

  Måste jag vänta tills på måndag den 3/7-2017 för att hämta nycklarna till den då?

  Mvh Sami Lindström
  Sami Lindström
 • Hej Sami,

  Ja, dessvärre är det så att när den 1:a infaller på en helgdag får man hämta ut nycklarna först nästkommande vardag, vilket i det här fallet blir den 3/7.

  Hälsningar
  Johanna
 • Hej, jag kan inte skicka interesanmellan till parkering plats p.ga. det finns inte att man väljer område . Vad ska jag göra då?

  Mvh Nemanja
  Nemanja
 • Hej Nemanja,

  Är du hyresgäst hos Telge Bostäder? Det är nämligen endast de som har ett avtal hos Telge Bostäder som kan söka parkeringsplats, och då i det området man bor i.
  Om det skulle vara så att du är hyresgäst hos Telge Bostäder och ändå inte kan söka parkeringsplats, kontakta Bobutiken på 08-550 235 00 så kan du få hjälp där.

  Hälsningar
  Johanna
 • Hej!
  Jag heter Nadya och jag är kommande hyresgäst hos Telge Bostader.
  Jag kommer att flytta till Fornbacken 55 den 1 auguati 2017 och behöver en vanlig parkeringplats.
  Jag har pratat redan med bobutiken angående parkering men jag ser att det finns inga tillgångliga platser fortfarande.
  Kan ni hjälpa mig med parkeringplats,snälla?

  Hälsningar,
  Nadya
  Nadezhda
 • Hej Nadya,

  Publicerade bilplatser uppdateras varje onsdag. Gå in på hemsidan en gång i veckan, så kommer du se alla tillgängliga bilplatser.

  Hälsningar
  Erik
 • Hej!
  Jag heter Behcet, och  jag  vill en bil parkerings plats.
  Kan ni hjälpa mig med parkeringplats,snälla?
  M.V.H.
  Behchet
 • Hej Behcet,

  Är du hyresgäst hos Telge Bostäder? Det är nämligen endast de som har ett avtal hos Telge Bostäder som kan söka parkeringsplats, och då i det området man bor i.
  Om du redan är hyresgäst hos Telge Bostäder behöver du skapa en intresseanmälan på parkeringsplats och därefter kan du söka lediga parkeringsplatser. Varje onsdag publicerar vi lediga parkeringsplatser och de ligger ute i en vecka.

  Hälsningar
  Johanna
 • Hejsan jag heter Miroslava Hej, jag kan inte skicka interesanmellan till parkering plats p.ga. det finns inte att man väljer område . Vad ska jag göra då? Jag är bostadsrätt var jag kan söka parkering plats?
  Miroslava Angelova
 • Hej Miroslava,
  Våra parkeringsplatser kan endast våra hyresgäster som har kontrakt hos oss söka.

  Ghada Bostäder
 • Hej

  Jag flyttade in i Telge bostäder sedan en månad.

  Jag har förstått att det är lång kö till en parkeringsplats i mitt område och får tillsvidare ställa mig i besöksparkeringen som kostar 6 kr/timmen dygnet runt.

  Jag tycker att det är dåligt att man inte ser över sina parkeringskontrakt med hyresgästerna och erbjuder endast en plats per lägenhet istället för att ha hyresgäster med två platser och nyinflyttade får gladeligen vänta tills det blir ledigt.
  matte
 • Hej,

  Hyresgäster som inte har p-plats prioriteras i första hand, poängen kommer i andra hand.
  De som redan har 2 p-platser kan vi inte säga upp, jag kommer att framföra dina synpunkter till ansvariga.

  Ghada Bostäder
 • Hej

  Fick kontrakt på fonbacken 1 mars  men det är omöjligt att få parkering och det är omöjligt att parkera på vekor och dagtid på gästparkeing byggarbetarna tar alla platser gästparkeing kostar 6 kr i timmen dygnet runt det blir dyrt att vara hemma det finns ingen boende taxa
  Jag betalar drygt 3000 - 4000 på parkerings avgifter / månad
  Undrar om det inte finns någon annan mölighet att parkera billigare så man har råd att vara hemma ibland?
  Tarja Sassi
 • Hej Tarja,
  Vi erbjuder endast parkeringsplatser till våra hyresgäster och dessa söks via vår hemsida. Vi har inga andra parkeringsmöjligheter.

  Med vänlig hälsning,
  Cecilia Bostäder
 • Hej, jag har en parkeringplats via Telgebostäder, problemet är att den finns långt bort från porten där jag bor och jag länge velat kunna byta mot en närmare. Parkeringsplatser blir inte lediga ofta och när en blir ledig har de som inte har parkeringplats företräde. Hur kan jag göra för att byta parkeringplats? 

  Håller med tidigare inlägg att det är ett dålig system som tillåter hyresgäster att ha flera parkeringar utan att ta hänsyn till att parkeringsplatser som finns fördelas lika. På parkeringsplatserna utanför min port har jag märk att vissa har två parkeringsplatser. Jag har tom. märk att två parkeringsplatser används av samma hyresgäst vars bilar verkar vara stillastående (han använder inte sina bilar och jag får promenera ca tre gator bort varje dag till min bil) en annan används troligen som gästparkering för den är tom hela tiden förutom 1-2 dagar varannan månad.
  Vesme
 • Hej Vesme,
  Tack för dina synpunkter.

  Om du är intresserad av att byta parkeringsplats med någon annan så kan ni skicka in en ansökan om ett parkeringsplatsbyte till oss. Du behöver själv hitta en person som du kan byta parkeringsplats med.

  Hälsningar,
  Cecilia Bostäder
 • Hej Cecilia. Jag är inte intresserad av att byta min parkeringsplats med en annan boende. Jag vill kunna ändra den plats jag har mot en som ligger närmare min port. Kan du snälla läsa om min fråga och svara på den.
  Vesme
 • Hej Vesme,
  Det enda parkeringsplatsbytet vi erbjuder är om man hittar en annan hyresgäst man kan byta med. Är du intresserad av en annan parkeringsplats behöver du söka den när den publiceras på "Mina sidor".

  Hälsningar,
  Cecilia Bostäder
 • Hej
  Jag har en granne som vill överta mitt
  parkringsavtal, just min plats, hur gör vi?
  Maj Carlsson
 • Hej,
  Tack för din fråga!  Du kan inte överlåta din parkering till grannen.
  Du får säga upp platsen om du inte har behov av den så får grannen söka den som alla via hemsidan.
  Ghada Bostäder
 • Hej!

  Jag är hyresgäst hos telge. Hur kan jag gör intressanmäla till parkering plats?

  Tack 
  Marina
  Marina Danial
 • Hej Marina,
  Lediga parkeringsplatser visas endast när man är inloggad på sitt "Mina sidor"-konto och det är även där man anmäler intresse på dem.

  Hälsningar,
  Cecilia Bostäder
 • Hej har fått en parkering debiterad på mig som inte stämmer. det gäller bil xxx den 31.8  var vänlig återkom snarast med en förklaring
  m v h
  ylwa rangbrink
  ylwa rangbrink
 • Hej Ylwa,
  Om du har frågor gällande parkeringsautomaterna är du välkommen att vända dig till Södertälje Kommuns parkeringsövervakning på telefonnummer 08-523 031 24.

  Hälsningar,
  Cecilia Bostäder
Inlägget är stängt för ytterligare kommentarer.