Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.
Kommentaren du söker har flyttats till en ny diskussion, eller är borttagen.

Felanmälan

Tack för snabb hjälp och hantering av felanmälan. Gör mycket bra ifrån sig om man är tydligt beskriver problemet. Stora som små.

Bob Hellgren Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

 • Hej Bob och tack. Det var roligt att höra! Jag kommer skicka ditt beröm vidare till mina kollegor på felanmälan.

  Hälsningar,

  Karin
 • Hej Jag var på semester och kom tillbaka , ser att fönstret i köket är sönder, Kan ni vara snäll o hjälpa mig , 
  Mvh Dinani Tack
  Mohsen dinani
 • Hej Mohsen,
  vänligen ring felanmälan på telefonnummer 08 550 22100.

  Hälsningar,

  Rima Bostäder
 • Hej Telgebostäder/Felanmälan!
  Ringde igår em och felanmälde mitt avlopp i badrummet, allt vatten rann ut på golvet.
  Nu på morgonen ringde er sevicekille och på några minuter fixade han problemet.
  Är så tacksam! Nu kan jag äntligen bada/duscha utan att hela golvet blir vattenfyllt.
  Tack för snabb respons!


  Marianne Wall Rundgren
 • Hej Marianne,
  tack för ditt beröm! Vad trevligt att höra att du är nöjd med våran service.

  Ha en underbar semester!
  Hälsningar,

  Rima Bostäder
 • jag och min fru har ringt ett antal gånger angående Orrstigen 14
  det finns två små barnvagnsrum där vi ibland vill nyttja ,
  där dom har cyklar pulkor snoracers ,små barn har egna nycklar
  frågan är var ställer vi barnvagnen ?
  vi har ett cykel rum en våning ner där står det mopeder och luktar bensin!! mot våra förråd
  Dennis Olsson
 • Hej Dennis,

  vänligen kontakta felanmälan som ser över detta. Telefonnumret är 08-550 221 00.

  Hälsningar,

  Rima Bostäder
 • tack för ditt svar , vad tror du att jag har gjort, vi har ringt ett flertal gr inget händer från er sida på 2 månader
  och du skriver bara ring felanmälan , ta tag i saken och gå vidare i stället , annars skulle jag ju inte sitta och skriva här
  Dennis Olsson
 • Hej Dennis!

  Telge Bostäder har satt upp allmän information om vad som ska stå inne i respektive rum.

  Kundo är ett forum där man kan få information, vägledning och tips. Inlägg som avser en felanmälan hänvisas alltid till Telge Bostäders felanmälan.

  Hälsningar,

  Rima Bostäder
 • TJENA. Undrar vem som har hand om städningen i parkeringsgaraget på dalgatan 39. Ser för jävligt ut.
  Jörgen Eriksson
 • Hej Jörgen,
  ursäkta för det sena svaret.
  Det är Telge Bostäder som ansvarar för städningen i parkeringsgaraget. Vi kommer att se över detta så fort det går.

  Hälsningar,

  Rima Bostäder
 • Jättebra att ni ska fixa tvättstugan! Men varför 50 kr i månaden för något jag aldrig använt under mina över 15 år i samma hus? Jag har egen maskin och tänkte fortsätta ha det pga. att jag inte kan tvätta nere i offentlig tvättstuga. Ja frågan kvarstår varför ska ni alltid hitta på något för att mjölka oss hyresgäster? Jag vill inget annat än att flytta från detta hus pga. alla konstiga förändringar på sista tiden som dessutom orsakat större problem än nytta. Exempel. Dörrarna som man ibland inte kommer in i pga. era nya lås som är värdelösa. Ja förrådslåsen ska vi inte ens tala om hur de är isatta. Rent amatörmässigt och en onödig kostnad för hyresgästerna. Lika så er fantastiska idé om att sätta igen en soplucka i trapphuset. Vad skulle det vara bra för? Ja ni bor ju inte där så ni vet ju inte men ni bestämmer över oss små grå. Inför ett annat system om ni vill mjölka oss hyresgäster. Låt dem som använder tvättstugan betala. Väldigt enkelt att ordna det då man i princip kopplar in det systemet via elektronlås brickorna man har för att tvätta. Lös det så köper jag idén om att renovera men straffa inte hyresgästerna kollektivt som ni tänker göra för då går jag vidare i ärendet helt enkelt. Lös detta! Tumba har detta system installerat. Kontakta Tumba bostäder / TumbaBo om ni har idétorka. Men straffa oss inte kollektivt. Går då vidare i ärendet. Ja för helt dumma i huvudet är vi hyresgäster inte än.
  Tack på förhand!
  Ro
 • Hej!
  För att du ska få hjälp på bästa sett behöver du kontakta felanmälan på telefonnummer 08 550 221 00.

  Hälsningar,


  Rima Bostäder
 • Hej!
  Jag har nu fått ett problem som jag inte haft i samma utsträckning som nu. Problemet är att en rökare flyttat in i lägenheten bredvid som konstant röker på balkongen. Jag bor i en superliten lägenhet på Östergatan 36 B utan balkong med dragiga fönster. Som ni säkert förstår har jag nu tröttnat ordentligt på problemet med röklukt i lägenheten. Det luktar in även om fönstret är stängt pga. att det drar i fönstret, golv m.m. Jag har flertalet gånger bett snällt att hon bör röka ut genom ett annat fönster men hon verkar mer se mig som ett problem som hindrar henne från att ha rätten att röka. Känns lite som om jag inte finns helt enkelt. Kan väll säga att det känns lite som hon pissar på mig. Jag har nu sagt att om hon inte slutar får väl jag flytta då men jag anser att det är aningen konstigt bara för att någon tar sig rätten helt plötsligen på min bekostnad att förpesta luften där jag bor. Jag har sagt åt henne att hon kan ta mitt namn på dörren om hon anser att jag är ett problem som klagar så får vi väl pröva det här ordentligt. Annars är jag är beredd på att flytta om ni inte vidtar åtgärd med alla balkongrökare. Förbjud skiten helt enkelt. Ja nu är min ambition inte att hänga ut någon men jag kräver att ni kräver av hyresgästerna i min trapp att ta hänsyn till oss som inte röker. Alt att jag hjälper till genom att ta upp det här i media osv. Ja det händer ju aldrig någonting.

  PS kör inte standardsvaret: ” För att du ska få hjälp på bästa sett behöver du kontakta felanmälan på telefonnummer 08 550 221 00” Lös det för jag har inga markeringar att ringa för och heller ingen lust att behöva tanka upp luren vid minsta problem. Lös det här bara. Alt ni kontaktar felanmälan som sätter upp lappar i trapphuset. Ja svårare än så är det ju inte.

  Tack för mig!
  Östergatan 36B
 • Hej!
  Eftersom det inte finns någon lag på rökförbud i lägenhet/balkong så kan vi inte införa rökförbud. Det enda vi kan göra är att skicka brev till hyresgästerna att visa extra hänsyn och omtanke för sina grannar.
  Du kan också kontakta felanmälan för att få dina fönster tätade.

  Hälsningar,


  Rima Bostäder
 • Ja men då borde hyressänkning vara ett plåster på såret när man som ickerökare helt plötsligen får en kedjerökare bredvid sig. Ja jag vet att många hyresvärdar registrerar hur vida de boende har djur eller inte så jag förstår inte varför en rökare kan hamna bland ickerökare. Men det är väl så att rökaren ska ha förtur. Jag får helt enkelt bara flytta då. Tack annars för att du inte svarade med standardsvaret.
  Östergatan 36B
 • Hej Telge!

  Har aldrig varit med om något liknande men på väg ner för trappan möter jag en person som sitter och skiter i trappan på Östergatan 35. Personen sprang från platsen och jag stod kvar som ett frågetecken och undrade vad jag skulle göra. Ja, det låg skit i trappan och har man otur kan man ju halka och slå sig sönder och samman pga av detta. Vill bara varna för trappbajsaren. Ni måste kontrollera alla trappor så ingen olycka sker.

  Med vänlig hälsning orolig hyresgäst
  Rp Johansson
 • Hej Östergatan 36 B

  Anledningen till mitt så kallade standardsvar är att dem inlägg som avser en felanmälan behöver kontakta felanmälan. Kundo är ett forum där man kan få information, vägledning och tips.

  Hälsningar,

  Rima Bostäder
 • Hej Rp Johansson!

  Vi ser till att städa upp i trapphuset på Östergatan 35.

  Hälsningar,

  Rima Bostäder
 • Tack för det och svar!
  Rp Johansson
 • Hej igen Rp Johansson,

  det var så lite. Bara återkom ifall det är något mer vi kan hjälpa till med. Jag passar på att önska dig en trevlig helg!

  Vänlig hälsning,
  Anni Digitala medier
 • Kan ni vara snälla och se till att barnen som ni har betalat för att utföra jobb kommer och städar efter sig innan våra barn slår ihjäl sig.

  Ha en trevlig o solig sommar !


  Sköldvägen 2
 • Hej,

  Tack för ditt inlägg och bilden

  Jag vet inte vad det är som ska städas upp. Vänligen återkom så vi kan hjälpa dig

  Hälsningar
  Sanne-Liv Bostäder
 • Efter 1 timme i telefonkö, bryts samtalet. Måste nu göra nytt försök. Har fått ett godagyxskaft svar angående för varm inomhus...
  Fläkten på taket ÄR INTE igång! Ingen luftväxling i lägenheten.... Är skit förbannad på att ni inte tar kontakt utan bara avslutar ärende med ett idiot svar...
  Ulla
 • Felanmälan med telefon är ett stort skämt! Lång tid i kö. Alldeles för lång tid för att vara bra service till era hyresgäster...
  Ulla
 • En halvtimme senare ännu i telefonkön.... Idag med samtalet som bröts sammanlagt 1 och 1/2 timme,husets fläktar är inte igång. Bor på Myntstigen sju. Köpta fläktar igång 24/7. De enda persiennerna som finns är nere gardiner fördragna blockera hettan utomhus. Tack för "rådet"ställa is framför de köpta fläktarna så blir det svalt och skönt!,,  Om ni sedan får fart på husets fläkt uppe på taket är det ännu bättre. Jag ger upp nu!!!!...Vill inte sitta i telefonkö hela dagen. :-(
  Ulla
 • Hej Ulla,

  Tack för dina synpunkter. Jag beklagar att du haft otur med att komma fram till oss på felanmälan. Det är många som ringer till oss och vi har varit kort om personal

  Ventilationen i huset fungerar som den ska men blåser in samma temperatur som det är ute

  Hälsningar


  Sanne-Liv Bostäder
 • Lite beröm kommer här! Den handlar om garaget Myntstigen i Saltskog. Gjorde en felanmälan om hur det såg ut, nedsytt, sopor och smutsigt som bara den. Var ner till garaget igår, och det var fixat, rent, så fräscht som ett garage nu kan bli!! TACK säger jag. Men undrar om det kommer att hållas efter?? Hoppas på det.
  Ulla
 • Hej Ulla,

  tack för trevlig feedback! Jag ska skicka din hälsning vidare till våra berörda medarbetare. Stort och varmt tack för att du tog dig tid att höra av dig till oss. Ha en fin dag.

  Vänlig hälsning,
  Anni Digitala medier
 • Det vore roligt om T.B. skulle starta en avdelning som heter SERVICE OCH UNDERHÅLL och tog hand om era hyresgäster.
  Om man ringer felanmälan  så måste man ringa minst 50 gånger och sedan får man se om någon på T.B.  behagar åtgärda felet eller om T.B. skall göra som vanligt SKITA I HYRESGÄSTEN.
  Thurgren
 • Varför har inte Tälgebostäder någon mail adress för och varför svarar inte T.B på några synpunkter här utan säger bar att man skall kontakta deras värdelösa felanmälan. Svara på detta om ni vågar.
  Thurgren
 • Det var väl det jag visste. Ni vågade inte svara.
  Thurgren
 • Hej,

  ledsen att svaret dröjt. Det har varit och är fortfarande väldigt hög belastning hos Telge Bostäders kundservice. Jag beklagar verkligen att du fått vänta och inte kommit fram på telefon. Telge Bostäders felanmälan har både ett telefonnummer som är 08-550 221 00 och en mejladress som är felanmalan@telge.se 

  Om du berättar vad felet består i och om du ger mig ditt kundnummer eller telefonnummer så ska jag be någon ringa upp dig så snart som det bara är möjligt.

  Vänlig hälsning,
  Anni Digitala medier
 • Jag förstår att TB har enormt mycket fel på sina fastigheter eftersom jag får vänta i nästan en vecka på att få svar så fort som möjligt.
  Thurgren
 • Jag tröttnade på att vänta i telefon efter 45 minuter och ringde länstidningen istället angående TB:s avskaffande av service och underhåll av sina fastigheter.
  Thurgren
 • Hej igen,

  våra kunder och hyresgäster hör av sig till oss med många olika frågor och det antal som hör av sig varierar från vecka till vecka. Därför kan vi ibland ha lite längre väntetid.

  Jag svarade dig för en vecka sedan, fredag den 24 augusti i detta forum (se högre upp i denna tråd). Jag bad dig meddela oss ditt telefonnummer eller kundnummer och vad ditt fel består i. Du har inte återkommit med dina kontaktuppgifter och därför kan vi tyvärr inte nå dig. Så snart jag har dina kontaktuppgifter och en beskrivning av ditt problem ber jag någon att kontakta dig. Hoppas att det går bra att återkomma så ska jag se till att någon skyndsamt kontaktar dig.

  Vänlig hälsning,
  Anni Digitala medier
Inlägget är stängt för ytterligare kommentarer.