Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.
Kommentaren du söker har flyttats till en ny diskussion, eller är borttagen.

Beröm till Telge Bostäder

Telge Bostäder ska ha rosor för deras skötsel av gräsytorna vid Åkervägen i Hölö. Tack för den fina servicen.

Annica

annica lundh Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

 • Hej Annica,

  tack för de fina orden! Jag skickar det vidare till mina kollegor som jobbar med detta.

  Hälsningar,

  Karin
 • Hej alla hyresgäster!

  Som ni redan säkert märkt har Telgebostäder försämrat lite till för oss och det kommer vi hyresgäster att få betala. Nu har de kommit på att hitta på att det är stopp i alla sopnedkast och i och med det kommit på att stänga alla sopluckor. Ja det känns inte roligt att bo på högsta våningen och tvingas springa ner till bottenvåningen för att kasta en påse. Ja man har ju ingen lust att lagra sopor i hemmet.

  Mitt råd till er alla som läser och som stör sig på Telgebostäders fantasier bör bråka med bolaget ordentligt. Ja utan hyresgäster är bolaget inte mäktigt. Bråka och släng soporna utanför i trapphus osv. tills Telgebostäder rättat till sitt fantastiska misstag. Ja det räcker nu och snart kommer hyreshöjningen också på det som grädde på moset för alla försämringar.

  Sprid detta! Jag kommer sprida vidare i fler medier och flöden. Ja för det räcker nu. Telgebostäder är hyresgästfientliga och ingenting annat.

  Gunilla
 • Vill bara önska alla på Telge en God Jul. Ni lyssnar, speciellt om man har ett problem/klagomål och själv föreslår lösningar. Lätt att bara klaga utan konstruktiva ideer själva. Mycket bra kommunikation från fotfolk till högsta chefer. Alla företag ska sträva efter bli bättre. Byt hiss, ordna larm, måla om garage, byt garagedörrar mm är några av mina synpunkter ni tagit till er och åtgärdat.
  Hoppas ni blir ännu bättre nästa år... 😀

  Bengt Mellgren
 • Tack Bengt, det värmer verkligen att höra att du är nöjd med arbetet. Jag ska vidarebefordra detta till Telge Bostäder, som kommer bli glada och peppade av dina ord. De jobbar hårt för att planera sina insatser och har oftast goda skäl till de förändringar och förbättringar som genomförs. Jag har också vidarebefordrat dina ord, Gunilla, och du kommer få svar direkt av Telge Bostäder angående din kritik. Jag hoppas du blir nöjd med bemötandet av den.

  Hälsningar,

  Marie P
 • Jättebra att ni ska fixa tvättstugan! Men varför 50 kr i månaden för något jag aldrig använt under mina över 15 år i samma hus? Jag har egen maskin och tänkte fortsätta ha det pga. att jag inte kan tvätta nere i offentlig tvättstuga. Ja frågan kvarstår varför ska ni alltid hitta på något för att mjölka oss hyresgäster? Jag vill inget annat än att flytta från detta hus pga. alla konstiga förändringar på sista tiden som dessutom orsakat större problem än nytta. Exempel. Dörrarna som man ibland inte kommer in i pga. era nya lås som är värdelösa. Ja förrådslåsen ska vi inte ens tala om hur de är isatta. Rent amatörmässigt och en onödig kostnad för hyresgästerna. Lika så er fantastiska idé om att sätta igen en soplucka i trapphuset. Vad skulle det vara bra för? Ja ni bor ju inte där så ni vet ju inte men ni bestämmer över oss små grå. Inför ett annat system om ni vill mjölka oss hyresgäster. Låt dem som använder tvättstugan betala. Väldigt enkelt att ordna det då man i princip kopplar in det systemet via elektronlås brickorna man har för att tvätta. Lös det så köper jag idén om att renovera men straffa inte hyresgästerna kollektivt som ni tänker göra för då går jag vidare i ärendet helt enkelt. Lös detta! Tumba har detta system installerat. Kontakta Tumba bostäder / TumbaBo om ni har idétorka. Men straffa oss inte kollektivt. Går då vidare i ärendet. Ja för helt dumma i huvudet är vi hyresgäster inte än.
  Tack på förhand!
  Ro
 • hej! aldrig sett så mycket råttor i Södertälje som 2017 när jag bodde det var mest nära Telge Bostäders lägenheter, man blir besviken ,rädd, m.m. Annars hur är det att äta råttor, det skulle passa perfekt om det finns gott om...........
  kerttu kaarina

 • Hej,

  om det är så att du bor hos Telge Bostäder och har drabbats av skadedjur så har vi avtal med en leverantör för skadedjursbekämpning som heter Nomor.

  Om du misstänker att du har fått skadedjur är det viktigt att du anmäler det via vår kundservice så fort som möjligt. Ring 08-550 221 00 för att boka sanering eller inspektion. Du kan också göra en anmälan via Mina Sidor.

  Vänlig hälsning,

  Anni Digitala medier
 • hej igen Jag upplevde på dalgatan mest att hur mycket som helst finns råttor(skadegjur) omkring och hotellet (föredetta fin bostadsområde)mitt emot kyrkan som jag ofta promenerade - äcklig-hemsk - lukten för matresten m.m
  I stort sätt nära sopstationer som kommunen eller Telge borde ta hand om. Det var ofta sopcontainer fulla och " vissa människor" som hämtade sin mat för dagen i s-tunnor, riv sönder påsar och lämnade rivna påsar utanför om dem har hittar någonting (mat). Det var inte snyggt.
   jag upplevde att det var mest kommunen som skulle att inte är tömma container
  ofta så blir det för hungriga som tänker bara sin hunger och inget mera.
  Andra hur blir det hundar eller katter som är mera sivicerade om man själv köper råttgift??????
   Var är det vackert - fint  Södertälje 2018 nu?
  kaarina väänänen
 • Hej Kaarina,

  det är alltid väldigt tråkigt att drabbas av skadedjur. Det finns flera möjligheter att få hjälp om skadedjur upptäcks. Som jag nämnde tidigare är det viktigt att vid misstanke om att skadedjur viktigt att du anmäler det via vår kundservice så fort som möjligt. Ring 08-550 221 00 för att boka sanering eller inspektion. Du kan också göra en anmälan via Mina Sidor.

  Du kan även anmäla fel och brister i områden till Södertälje kommuns felanmälan: https://www.sodertalje.se/stad-och-trafik/felanmalan/ 

  Men om jag förstår dig rätt så bor du inte kvar i kommunen och då är kanske frågeställningen inte så aktuell just nu?

  Om vi ser till Södertälje så finns det många fina och vackra platser, både i stan och utanför stan. Här nämns några exempel: https://www.sodertalje.se/stad-och-trafik/natur-i-staden/

  Vänlig hälsning,
  Anni Digitala medier
Inlägget är stängt för ytterligare kommentarer.