Till senaste kommentaren

Visa nästa och föregående inslag i spelaren

Hej, När man spelar upp ett nyhetsinslag ser man endast det inslag som spelas för närvarande och det verkar inte ges någon information om nästkommande inslag då man har aktiverat "spela nästa" för automatisk fortsättning.

Jag tycker ni kan erbjuda möjligheten att visa en lista med föregående och kommande inslag, så man kan se i förväg vad som kommer att spelas, och hoppa direkt fram eller tillbaka till ett inslag utan att behöva stega igenom alla enskilda ljudklipp där emellan i turordningen.

Kommentarer

  • Ett förslag på lösning skulle ju kunna vara att använda den befintliga översikts-linjen för avsnitt som löper upptill i spelaren. När man pekar på ett avsnitt i linjen kan information om avsnittet visas i en ruta. Vid klick på linjen kunde spelaren gå till det inslaget.


  • Sent svar på ett bra förslag!

    Vi har nyligen gjort en liknande förändring i appen (som dock inte är ute hos alla användare ännu, och där tester pågår om hur det fungerar), där listan gått från att visa "symboliska streck" till att mer tydligt visa upp vilka inslag som kommer.    Den ger tyvärr inte möjlighet till att använda denna information för att "svepa bort" en viss nyhet eller liknande. Inte än. Men utvecklingen går framåt och jag tror att sådana förbättringar kommer framöver - i appen.

    Jag ser till att kollegerna som arbetar med sajten får del av ditt önskemål. Även vid andra typer av spellistor (Min sida, listorna med Poddar & program, alla avsnitt av Häxorna av Roald Dahl etc) vore det ofta bra att kunna se vilka "listposter" som finns med i listan och att kunna navigera direkt i spelaren.

    Annika Webbmaster

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.