Sveriges Radio app i Samsung smart-TV

I Samsungs utbud av appar i TV finns en som heter "Sveriges Radio". det är inte samma som "Sveriges Radio Play". Man kan bara lyssna i realtid. Sökfunktionen är kass. När kommer den vanliga play-appen vara tillgänglig för Samsung-TV?
Jonas Noreus Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

 • Hej Jonas!

  Du har rätt i att appen för Samsung-TV inte är lika bra som appen Sveriges Radio Play och att sökfunktionen inte är speciellt bra.
  Man kan bara lyssna i realtid.
  Det ska gå att lyssna på avsnitt i efterhand. Du kan antingen leta upp dem genom att gå in under menyvalet "poddar & program" i vänstermenyn eller genom att söka upp ett specifikt avsnitt med sökfunktionen.

  Hjälp oss att förstå problemet! Hittade du inget innehåll (problem med gränssnittet), eller fann du det, men fick det inte att fungera (tekniskt problem)? Ge gärna exempel på vad du hade velat lyssna på i teven, så försöker vi beskriva hur du kan hitta dit.
  När kommer den vanliga play-appen vara tillgänglig för Samsung-TV?
  En bättre version av Samsung-appen finns nästan helt klar. Om allt går som det ska och Samsung godkänner denna nya version, hoppas vi att den finns tillgänglig inom ett par veckor. I den är bland annat sökfunktionen förbättrad och de nyhetsspellistor som finns i mobilappen (till exempel Toppnyheter) har lagts till. Jämfört med vår hemsida och med mobilapparna, är det dock fortfarande en enklare app.

  En del lyssnare väljer att, på olika vis, skicka över mobilens innehåll till tv:n genom AirPlay eller Chromecast. Om vår app för Samsung-TV inte fungerar för dina behov, kanske det kan vara ett alternativ? Om du vill veta mer om hur du gör detta, så berätta vad du har för tv-modell!
  Annika Webbmaster

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.